Општина Тетово ги моли граѓаните да плаќаат даноци

• Креатор на темата Креатор на темата *LION*
  • Време на започнување Време на започнување
Не знам за цените ама пример тој кружниот кај Веро е најдобра работа што ви ја има направено градоначалникот
Тој кај стадионот е поинтересен.Првпат видов дека можело и возење clockwise :icon_lol:

За даноците...јас гледам да не куцам фискални, со тие 18% ќе си ги поправам редовните заебанции со амортизери, по некој зглоб и заебана гума поради лошите патишта од и до мојот град и самите улици во него, а со години е ветувано од секакви фаци и локални и нелокални.
Ќе се најдат и за превоз до Струга некогаш ако не дај Боже имам потреба од доктор, нашава болница 3 години е надвор од функција.Требаше да е готова одамна.

Ова по проста логика неплаќањево, најголемите неплаќачи си добија автопатско поврзување, Клинички центар, два универзитети и секакви глупости.Од друга страна меѓу Струмица - Радовиш 20 години градат 35 км. пат.Разумен компромис.

Велиш со Грујо е подобра Вмро?
Кажи ми Грујо што направи минативе години кога беше на власт за македонците?
(овие прашања не важат ако буџетар или пензионер игнорирај ги)
Ништо не направи,шо да праи.. ама пак е на власт,и у март на избори пак ке биде :)

Патриотите се јавија со многу паметни постови не е битно
што Македонија е скоро поделена земја важно само да се јаки на форумов и не го пропуштајте следниот митинг на вмро ке има и говор и за античка македонија за да се почуствувате горди.

Инаку пари општината никогаш нема види сепак данокот во тој "македонски град" не е задолжителен.

Многу битен момент е што македонците сами си ја делат нивната земја.
Нема потреба да следиме некој митинг за да знаеме дека Тетово спаѓа во Македонија ;)

Сдсм и Вмро се најголемите кривци за оваа состојба точно македонија е унаказена од 2001 година со потпишувањето на договорот ...........

Не ми се верува дека има луѓе што уште веруваат дека тој договор е инициран од македонските партии. Па ало бре, тоа е наредено од Америка и Нато, кој курац СДСМ, кој курац ВМРО го мешате тука. Ееии неписмењаци.

Патриотите се јавија со многу паметни постови не е битно
што Македонија е скоро поделена земја важно само да се јаки на форумов и не го пропуштајте следниот митинг на вмро ке има и говор и за античка македонија за да се почуствувате горди.

Инаку пари општината никогаш нема види сепак данокот во тој "македонски град" не е задолжителен.
Ај кажи ми чив град е Тетово, ако не е македонски ? Чим се наоѓа на територија на Македонија е македонски, без разлика кој живее во него.

Иначе на митинзи не одам, а поготово не на митинзи на владеачката партија :)

Дали количеството нелегално оружје што го поседува еден Град е обратно пропорционално од тоа колку еден град плаќа данок?

Велиш со Грујо е подобра Вмро?
Кажи ми Грујо што направи минативе години кога беше на власт за македонците?
(овие прашања не важат ако буџетар или пензионер игнорирај ги)

да бе да ги игнорира половина од македониците, ниму и ти како бране народот е во право и кога греши...мала дистинкција е воа да се насмееме.......а бе никој не прае нишо за нас се си прават за нив а ние си ги вадиме очите

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom