Општи вело муабети, прашања, совети

• Креатор на темата Креатор на темата Anonymus1
  • Време на започнување Време на започнување
Како бе друже те прелажа Лазо за толку да му ги сакаш тоа кјубовите, или имаш одвишак пари па му ги даваш него. Нека не ме јебе бе, значи има убави рамки не викам не ама дечкото не е нормален со цените бе. Ми дава опрема од бувљак а ми дава цени како да плакам срам х0. Стварно забегал 32000 основна цена за сингле дигит 3 вибрејк кочници, сантур амортизер и алтус опрема па треба да си лудак за да платиш толку бе.

Абе Гигс со такви линкови и лјубов сподели скоро и да ме прелажа, ама кога отидов во продавница ме закопаа, немаТ проценти за нив.
А бе Џони ништо не разбираш ти германец си е германец

Слободата на две тркала навлекува сè повеќе зависници
Турите овозможуваат контакт со природата каков што немаме во градските паркови, чувство на слобода, согорување на негативната енергија акумулирана во текот на неделата

indsex.jpg

- Овој спорт нуди бенефиции како за велосипедистот така и за околината. Не е штетен за природата и не ја загадува. Велосипедистот го активира целото тело и е една од најпрепорачаните кардиоваскуларни вежби. Пасијата кон возењето можат да ја разберат само велосипедистите. Слободата на две тркала, едноставноста за маневрирање, можноста за движење на секаков терен и откривањето нови планински предели се само дел од придобивките на овој спорт.

Дечки да не знаете некаде споредба на шимано класите со срам (кое со кое одговара, пример деоре со х5 или како и да се) или барем каде може да ги видам како беа подредени класите на шимано од најниска кон највисока чисто за да имам слика што да бирам за точак на другарка.
Срам убаво си ги знам цел живот нив ги возам

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Стара е оваа хиерархија. Ги нема Saint, X01, XX1... На табелата дури е ставен LX со SLX заедно, кој веќе не се произведува.
Небитно ми ја даде убаво сликата сто ми требаше, секако девојчево ќе зима точак до кај 30-35К така што она може да се земе во тој ценовен ранг е опфатено на сликата :)

Поздрав дечки и девојчице.....Ме интрересира каде можам да купам надворешни гуми 27,5 некои тенки варијанти за возење по асфалт. Нешто 27,5 x 1.65 налик, колку што успеав на нет да изгуглам...

Nekomu da ne mu treba volan za city bajk ITM i 2 racki za kocnici?
Ostanati visok posle restavracija.
Cena 1000 den.1.jpg 2.jpg 3.jpg

Убајна, мојата чудесна земја Исланд:D Малу и ние да оплакниме очи.

дечки да препорачате некој од сервисериве за сервис на хидраулични диск кочници. лани гоце ми ги средуваше ама некако не сум баш најзадоволен. некоја друга опција

дечки да препорачате некој од сервисериве за сервис на хидраулични диск кочници. лани гоце ми ги средуваше ама некако не сум баш најзадоволен. некоја друга опција
Дoмa?

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Дoмa?

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Мммммм НЕ, сепак оставам тоа на некој постручен од мене. Да средам некој поедноставен проблем супер важи, ама ова веќе не е баш за занемарување не е дупната гума.

Кај кире во цикло ас во влае?

Љубе, во Бајкмаркет. (y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom