Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да не има некаков организиран превоз од Скопје?Дечки малку ќе звучам како Јеховин Сведок со официјалностиве, ама сакам да ве поканам тие што не сте поканети и само краток update за манифестацијата КРУШЕВО НИЗ КОРИЈА
Прегледај го приврзокот 127999
САМАТА ПАРТИЦИПАЦИЈАТА НА МАНИФЕСТАЦИЈАТА Е 0 ДЕНАРИ
Ако знаеш што правиш, да, ако не, носи го на центрирање, не се зезај, може повеќе да го искривиш и уништиш.Задното тркало на точакот малку ми шантра, бега лево десно. Дали може тоа сам да го корегирам дома или морам на точкар?
Па не знам баш. Најубаво да го однесам на мајстор.Ако знаеш што правиш, да, ако не, носи го на центрирање, не се зезај, може повеќе да го искривиш и уништиш.
100-200 ден.Па не знам баш. Најубаво да го однесам на мајстор.Што пари отприлика кошта центрирање ?
Нема да има...Слободно пиши на групата на фејсбук за некој учесник ако има слободно место или две за да поделите трошоци.Да не има некаков организиран превоз од Скопје?
Дечки малку ќе звучам како Јеховин Сведок со официјалностиве, ама сакам да ве поканам тие што не сте поканети и само краток update за манифестацијата КРУШЕВО НИЗ КОРИЈА.
- Обезбедена е кампинг зона со чисти тоалети, место за скара, струја и техничка вода.
- Во обид е да се обезбеди жива свирка за вечерта покрај DJ-от.
- Параглајдинг летовите се дефинитивно потврдени со голем попуст и само 1000 ден. од лет.
- Ноќната трка и фит кампот се потврдени, но треба да се додефинира рутата на истата.
- П.Д Јане Сандански ќе биде пријател на манифестацијата и го потврди одржувањето на планинарска прошетка во околината на Крушево и градот.
- Ручек и освежување се обезбедени бесплатно за 150 партиципанти и ќе се делат на почетокот од турата каде што предност ќе имаат пријавените на линкот овде.
- Велосипедската патека е надоградена и со внесувањето на Мусица и Кипрово изгледа феноменално.
- Испечатени се сувенир маички по рекламна цена од 200 ден. за сите оние кои сакаат да си понесат и нешто друго од манифестацијата, освен спомени за добро дружење и истите можат да се порачаат на линкот за регистрација.
Прегледај го приврзокот 127999
САМАТА ПАРТИЦИПАЦИЈАТА НА МАНИФЕСТАЦИЈАТА Е 0 ДЕНАРИ
MTB патека, за големата рута...Има некој дел што поминува по асфалт, но грото е офрод.Mtb ili road e patekava?
Ако некој треба да зима нови надворешни гуми за роуд бајк, на chainreaction има добра зделка.
Michelin Lithion 2 Tyres Grey 25c + FREE Tubes две надворешни и две внатрешни за 34 евра, 41 евро со поштарина и
Michelin Pro 3 Race Tyres Black Grey + FREE Tubes две надворешни и две внатрешни за 40 евра 47 со поштарина.
Јас си нарачав пар Lithion 2 25мм, затоа што веќе имам такви и за мене се многу добри, душата им ја извадив. Гледано како кај нас Lithion 2 се 2100 денара една, пар надворешни и пар внатрешни за 2500 денара е џабе. Плус последниот пат кога барав скоро никаде немаше 25ки кај нас.
Пак е поефтино и со 18% ддв, ама бидејќи е под 45 евра, на граница треба без ништо да поминат.Нa oвие 34 и 40е дoдaдиму 18% ддв.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Се штo е нaд 22е пoдлежи нa дaнoк. Се штo е нaд 45е пoдлежи и нa цaринa. Oд CRC не oзнaчувaaт кaкo пoдaрoк, пa зaтoa при секoјa пoрaчкa имaјгo oвa нa ум.Пак е поефтино и со 18% ддв, ама бидејќи е под 45 евра, на граница треба без ништо да поминат.
Јас па обратно, се што сум порачал од CR, ми стигнало за 5-6 работни дена т.е. недела + дена. Ти изгледа баксуз си.Јас пред месец и пол порачав седиште од CRC, уште доаѓа...
Ги контакитрав, испратија втора пратка пред 9 работни дена(денес). Можи ќе стигни ова, ќе видиме.
Значи ништо неможи да помини со лесно кај нас да му ...