Не мислев на собран.Таков несакам.Туку нели носат овие роба што се контејнери.Пример патики 1 тон,тренерки исто итн.Мислев дали би имало рамки вакви кинески,ама тешко.Порано познавав луѓе кои работеа на големо вака со цели контејнери али со тренерки и мајци најк,адидас итн од Косово

.Ама одамна не сум се видел со нив,а и тешко дека ќе стигне нешто такво таму.Којзнае дали Денда има од копииве

.Не ми текнало да поминам и да се распрашам.Белки треба да има и нешто за нас,обичните смртници

Aбе златно мое пинарело.Од кога си меркам едно,па макар и кинеско нека е.

Се сеќавам уште пред 8-9 години одам кај денда и му викам слушај јас немам толку пари за цел,ама имам нешто заштедено па пополека ќе си ги склопувам деловите.Се сеќавам имаше една црвена FP3(бонбонче)и викам дали се продава само рамката или мора цел да се купи.Дека случајно ако оди посебно да си ја земам само неа.Ме праша колку имам пари за давање и кога му кажав колку имам,

,човекот наведна глава и ми се чини пропадна во земја по што рече.Абе рамката ти е 3 пати поскапо од тоа што си собрал.

Уште се сеќавам на разговорот од тој ден.
Инаку од каде ја набавил тој другарот рамката што викаше претходно?Замисли ситуација,нарачуваш рамка од Кина и гледаш на царина,митнициве мислат оригинал е и 1000 евра царина.

Знаеш какви се,кој може да се разбере со нив.