Општи вело муабети, прашања, совети

• Креатор на темата Креатор на темата Anonymus1
  • Време на започнување Време на започнување
Ако некој има потреба продавам амортизер користен ни 2 месеци (може да се види на сликите) бидејќи земав нов велосипед.

a2f7ec6e2bc34635954583c40a9e4c6e.jpg

fa0f137b6cdb46578a0a0de05591f513.jpg

http://reklama5.mk/Details.aspx?ad=441002
Стави слики од новиот велосипед, да го видиме. Пофали се, па и ти што си. :)

Добри ти се фоткиве на машина за перење алишта. :)

Стави слики од новиот велосипед, да го видиме. Пофали се, па и ти што си. :)

Добри ти се фоткиве на машина за перење алишта. :)

Претставен е велосипедот на темава уште лани, скролај назад ако те интересира :)

Da ne znae nekoj kaj mozam da najdam nekoj sto pravi pleteni koshnici od drvo od bambus ili vrba itno mi treba ili kaj da kupam koshnica pletena za velosiped

Shimano Altus е подоле од Shimano Acera во класи?

Инаку еве ја машината што ја возам веќе 12 години :)

300720121032.jpg

300720121028.jpg

Дали има тука некој за утре да направиме тура до Матка или пак Марков Манастир?
може и од сабајле после 6 часот :)

Еден предлог до поискусните велосипедисти / бајкери. Ако не ве мрзи, може да направите некој тип на компилација на мапи по коишто имате возено offroad во близина на Скопје (Матка, Водно, Скопска Црна Гора, итн..), па да напишете инфо за секоја стаза, колку е тешка (Beginner, Medium, Advanced), колку е стрмна, работи на коишто треба да се пази на таа стаза, итн, итн... u get my point. Нека биде тоа како некој тип на интро за тие што се тазе и сега почнуваат со возење, или неодамна набавиле точак кој може да издржи offroad, без да му пукне рамот на првата кривина :D

На прво место, од лично искуство можам да ти кажам дека Бајкстоп се доста стручни, моментално се дистрибутери за TREK и GIANT и мене ми имаат оставено впечаток на прави професионалци и се меѓу првите што отвориле продавница од таков тип во Македонија.
Можеби се профи, но арогантноста и услужливоста на Љубиша и Џими, како и трескањето на цени за делови од памет ме тера никогаш да не стапнам таму па макар биле и последни на светов. :cautious:
--- надополнето: 30 јули 2012 во 22:49 ---
Гледам точаци по страниве наши, пошо иам еден ама зафркава нешо и треба делови да му мењам.
Си реков во случај да се скапи деловите, боље нов да си земам. Гледајќи точаци, налетав на следниов(не планирам да го земам, боље кола ќе си зеам:) ):

30153

Го има само по нарачка и според тоа што видов вреди
цена 10233.97 еу :eek:

Ме интересира, како може толку пари да е точаков. Па златен да беше немаше волку да вреди.

Гледам сеа и на порталов, Астон Мартин точак 39000 долари! WTF?
Точаков е карбонски (профи), со највисока класа на делови и најсовремена технологија, нешто слично вакво (на сликата е комерцијалната верзија) се возеше сега на Тур де Франс 2012 од Radioshack Nissan Trek тимот. :)

Дали може да се исправи бандаж, и што пари чини доколку да?

Продавам нов брзиномер за велосипед. Брзиномерот е водоотпорен, има 15 функции, доаѓа со упатство за монтирање и батерии.
http://www.reklama5.mk/Details.aspx?ad=457839

6609496a843440b398179eda794816ee.jpg

Можам да го пратам по Карго во секој град на Македонија. Цената е 500денари.

Потребен ми е гидан несто слично ко на крузеров на сликата ако има некој нека пише velosiped-1106.jpg

Сите што планираат да идат на водно со точак да знаат дека не пуштаат нагоре ни по патот, кај панорама имаат стаено еден дедо и рампа...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom