Општи дискусии за ТВ серии

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
Така така, само кажувајте дека сте импресионирани од нови серии секој месец, океј е, шта че ми социјален живот...

Почнав да ја гледам Motive, незнам дали некој ја има ѕирнато... најпрво ја одбегнував зошто кога прочитав на википедија дека уште на почетокот од секоја епизода дознаваш кој е убиецот а кој жртвата, си викам е шо има тука толку интересно кога целата драма ти е дадена на изволте? Ама згрешив. Ептен интересна сериичка испадна, а онака нема што да гледам во последно време...

Ја гледа ли уште некој тиранинот. Се мислам дали вреди да ја почнам пред 1 година ги изгледав само првите две епизоди.

Groovy. :love:

Еве ја првата серија на Амазон која не изгледа како срање.
Пилотот имаше одличен вајб, се надевам така ќе продолжат.

Ја гледа ли уште некој тиранинот. Се мислам дали вреди да ја почнам пред 1 година ги изгледав само првите две епизоди.
Не е ништо посебно, ама за пуштање мозокот на пасење добра е. Имаше многу потенцијал, ама страв им е да ја прават поконтроверзна. Да беше на НВО или Showtime мислам ќе беше многу подобра, оти вистина уникатна е, ама овие само тапкаат в место.

Последно уредено:
По ваши препораки ги почнав Mr. Robot i Sense8. За Mr. Robot немам зборови колку ме воодушеви. А Sense8 добра приказна добро све, само не доволно добро претставено во пилотот, не знам дали вреди да се гледа. За сеа не планирам.

Ја има ли некој „Породично Благо“ да му седи некаде на хард диск или нешто да доам да ја зеам?
Пошо торентов до октомври ќе се симиња.
Ако има некој поасален торент освен од јавниве, нека прати по пп.
Онлајн не ми се гледа, тиња квалитет.

Последно уредено:

Го обожавав филмот на времето, дефинитивно се гледа. :ROFLMAO:

Ја има ли некој „Породично Благо“ да му седи некаде на хард диск или нешто да доам да ја зеам?
Пошо торентов до октомври ќе се симиња.
Ако има некој поасален торент освен од јавниве, нека прати по пп.
Онлајн не ми се гледа, тиња квалитет.

sto serija e ova nasa nekoja ili??

sto serija e ova nasa nekoja ili??
Српската бе, згуглај.
UffDRFq.jpg

Every day I'm hustling... Не се давам. Еднаш симињав 40 дена торент.
Мада овој тешко, досега од peers-от не видов никој да го има 100%...

@Anon gi imas na youtube site mozes i od tamu da gi simnes
Знам бе, ама квалитетот не е ист. До душа мала е разликата ама сепак...
Како и да е, веќе ги симнав од друга онлајн страна со ист квалитет како youtube, во случај да не се симне торентов.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom