Општи дискусии за ТВ серии

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
Знае некој кога ќе започне Карадај? Треба од Септември да продолжи.

Се двоумам помеѓу True blood и The vampire diaries. Доколку се одлучам за TB знам дека ќе гледам квалитетна серија со оглед на тоа што зад неа стои ХБО продукција меѓутоа кај нивните серии дејството е доста поспоро. Од друга страна, ако се одлучам за TVD претпоставувам дека ќе гледам серија со доста заплети (не дека тоа кај ТВ ќе го нема) и "мајндблоуинг" сцени. Од тие што ги следат сериите ако можи мала препорака. :D

Се знае точен датум за почеток на 2 сезона на Les revenants?

Аман одолговлекување! Интервал меѓу две сезони - три години! Претерано е!

После долго време пак ја изглеав Fawlty Towers, кој не ја гледал одма нека пушта, еден од најдобрите британски ситкоми, 12 епизоди

Последно уредено од модератор:
Го гледаше некој пилотот нa Hand of God? Супер нова драма со Рон Перлман во главната улога, дел од Пилот проектите на Амазаон, што дека уште не е одлучено дали ќе биди порачана како серија или не. Според мене, дефинитивно ќе ја гледаме в година, оти ова е најдоброто нешто од Амазон досега. Плус, Рон Перлман.

Аууу The Honourable Woman излезе дека е феноменална. Ми останаа уште 2 епизоди, ама сега морам да спијам утре кога ќе се вратам од работа одма ја продолжувам.

Добар пилотот на Forever кој излезе пред време на торенти.

Добра приказна и добро сработена, продолжувам :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom