Толстој
екс Бомбастичен
Ќе одам со Boss, две сезони има само, одма ќе ја изгледам, не е лошо да препорачаш некоја серија што не е ситком.![]()
Crisis
Inspector Rex
Merlin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ќе одам со Boss, две сезони има само, одма ќе ја изгледам, не е лошо да препорачаш некоја серија што не е ситком.![]()
Сериозно ?Crisis
Inspector Rex
Merlin
Сега после толку години, кога мислам какво ср**е беа шпанските серии и срам ми е, што сум ги гледала. :-D Турските серии друго се, многу поквалитетни и реални се. А и многу поблиски се до нас балканците како манталитет. Моментално jа следам "Kuzey Güney" со Kivanc Tatlitug, добра сериjа, прекрасна актерска игра на главниот актер. А краjот на сериjата замислете НЕ Е тажен.
Сега после толку години, кога мислам какво ср**е беа шпанските серии и срам ми е, што сум ги гледала. :-D Турските серии друго се, многу поквалитетни и реални се. А и многу поблиски се до нас балканците како манталитет. Моментално jа следам "Kuzey Güney" со Kivanc Tatlitug, добра сериjа, прекрасна актерска игра на главниот актер. А краjот на сериjата замислете НЕ Е тажен.
Jа очекував оваа реакциjа, хахахахах. :-D
А не, грешка си. Шпанските беа далеку поарни, што згодни актери имаше, не заебавај.
Jа очекував оваа реакциjа, хахахахах. :-D
Jа гледал некоj "Бригада"? Се мислам да си jа симнам и пак да jа гледам, предобар руски филм! Нема филм со Сергеj Безруков, коj да го немам гледано. ^_^
Нема некој што не гледал шпански серии ама ете барем колку толку јазик ќе научиш. А турските се најдепресивните серии на ТВ, дури полоши и од оние Све за Љубав тип на програмиJа очекував оваа реакциjа, хахахахах. :-D