Општи дискусии за ТВ серии

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
А, и искрено - мене повеќе ме нервираше што ја прекинаа серијата без да се направи добро финале, со кое ќе се заокружи се (иста грешка како и со Carnivale што направија) отколку што падна квалитетот во подоцнежните сезони. Вака белким ќе стигне до некоја точка која би била убав крај за Хероите.
Највеќе ми е жал за серијава што ја прекинале..

Највеќе ми е жал за серијава што ја прекинале..
Не е ништо изгубено. И за Heroes ми беше жал, па еве ќе ја продолжат. Може ќе се најде некоја солуција и со Carnivale, којзнае?

Инаку, веќе си ја спуштив првата сезона од Heroes - почнува првата реприза на серија во 2014 за мене. :vozbud:

Не е ништо изгубено. И за Heroes ми беше жал, па еве ќе ја продолжат. Може ќе се најде некоја солуција и со Carnivale, којзнае?

Инаку, веќе си ја спуштив првата сезона од Heroes - почнува првата реприза на серија во 2014 за мене. :vozbud:
едно 3-4 пати ги имам изгледано, али изгледа пак ќе треба :P

1939854_647661411961318_338842331_n.jpg

првата сезона на Heroes ветуваше многу, а 2,3,4 сезона беа безвезе.
ќе видиме како ќе продолжат.

Дали некој гледа #samokazem ? Не е типична серија, туку е во краток формат. Епиозди од по 9 минути одприлика.
Српска е ја има на јутуб, доби сателит награда пред некој ден и глуми македонка една незнам како се вика ама позната е од мајки е мислам.

Препоракаааа
п.с. можеби треба цела тема за ова.

Дали некој гледа #samokazem ? Не е типична серија, туку е во краток формат. Епиозди од по 9 минути одприлика.
Српска е ја има на јутуб, доби сателит награда пред некој ден и глуми македонка една незнам како се вика ама позната е од мајки е мислам.

Препоракаааа
п.с. можеби треба цела тема за ова.
Ана стојаноска глуми и мислам има тема

Sent from my LG-E400 using Tapatalk 2

Дали некој ја гледа хрватската серија што е откупена сега од продуцентите на Мед Мен, серијата се вика Rest in Peace

загледав трејлери на јутуб ми се виде интересна па ја симнав цела.. ај кажете на кратко како одат настаните и за што се работи
ја стопив јас и греат е

Само ако сте со слабо срце, ви се гади од крв не гледајте. и не јадете ништо.

Потер е доктор во москва, млад и работат со уште еден, постар но хари потер има некој психички проблем изгледа

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom