Општи дискусии за ТВ серии

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
"Сите оние што се по историјата", секој со своето. Некој повеќе грицка на "Lost" некој на "Rome"... :D

Гледа ли некој Mob City ? Гледам слаб рејтинг има сега за сега а изгледа интересна темата.

Гледа ли некој Mob City ? Гледам слаб рејтинг има сега за сега а изгледа интересна темата.

и јас тоа ќе прашував баш, стварно имаше добри трејлери за моб сити, али слаби рејтинзи и мала гледаност.

Данската Borgen на Сител под името “Премиерка

Имам чувство дека ќе биде синхронизирана, но се надевам дека грешам. Сега кога ја почнав Broen таман ќе ми дојде уште едно ремек дело, затоа што имам читано дека и оваа е врвна.

Данската Borgen на Сител под името “Премиерка

Имам чувство дека ќе биде синхронизирана, но се надевам дека грешам. Сега кога ја почнав Broen таман ќе ми дојде уште едно ремек дело, затоа што имам читано дека и оваа е врвна.
Ја гледав јас Премиерката 2-3 епизоди ама некако не бев фасциниран за разлика пример од Брон.

Баш ме интересира твојот коментар одкако ќе ја завршиш барем прва сезона бидејќи знам дека ја сакаш таа кинематографија

Добро бе мајка му стара. Јас сум слеп, или ја нема темата за The Fall?

За оние кои не ја гледаат,
louie.gif

Добро бе мајка му стара. Јас сум слеп, или ја нема темата за The Fall?

Не ми текнува да имало тема.
Добро што ме потсети, уште од кога ми стои спремна за гледање. Само првата епизода знам ја изгледав ама со други серии бев зафатен и не и одвоив време.

Добро што ме потсети, уште од кога ми стои спремна за гледање. Само првата епизода знам ја изгледав ама со други серии бев зафатен и не и одвоив време.
Таа се гледа бре во 1 ден, 6 епизоди по 50мин :)

90% сум сигурен дека има тема, ама неможам да ја најдам :mad:

Трипа Псај од метот на Волт.

Немаше тема за The Fall, знам затоа што мислев да отворам

Абе ја видов во препорака некоја, на тема со 2 страни, и дека не е доволно популарна + што имаше само 2 страни, све ме асоцираше дека имаше тема :D

Нема везе, my bad :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom