Општи дискусии за ТВ серии

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување

Шала на страна, глеј ја серијата, мене многу ми се допадна. Има супер атмосфера, глумењето е на солидно ниво, а приказната сега за сега е многу интересна, за понатаму ќе видиме.
Ништо не те кошта, дај и шанса на серијата. Една сезона е, ќе ја изгледаш за 2-3 дена :)

Ја заклучиле колегиве ГоТ темата а најдов прејаки слики, ќе ги плеснам тука па нека ме банираат ако сакаат :love:

a979f02eea1c11e2ab0f22000a9f305a_7.jpg

d04f85eae96011e29c6822000a1f9688_7.jpg

97a3b9ece94111e2b71122000a9e28e1_7.jpg

5cd5ff02dfc611e2ab6822000a1fb191_7.jpg

:pos:
629bd0ead72b11e2b01422000aaa05b1_7.jpg

45c67600cf6511e2aeb522000a9f14e4_7.jpg

VH-whichseat_02.jpg.scaled500.jpg

Дали некаде можи да се најди Големи и Мали македонската серија што ја даваа на МТВ1. Да не образложувам која е серијата, сите пораснавме со неа,

Ептен се заразив периодов со серијава. Фала за предлогот.
Стигнав до 2ра сезона на пола и кај и да е ќе ја догледам деновиве.
Најлик од сите ми е детено Гери.
Ако ти текнува нешто слично на ова пиши.
(y)

Веќе некоја недела следам една серија, ама не знам како се вика. :icon_mrgr:

На Сител 3 (најверојатно така се вика програмата?!) ја прикажуваат серијата и се работи за... тинејџерски, за пробивање во тим на американски-рагби фудбал. Претежно како главни улоги би ги издвоил тренерот на рагби тимот, жена му која е професорка и нејзината ќерка... аа, да да! И нивното новороденче. :)

Исто така имаше и една дешавка на убиство на едно момче коешто е син на полицаец, па со текот на времето го гризеше совеста па се предаде на полиција..

Му текнува некого?? :)

На Сител 3 (најверојатно така се вика програмата?!) ја прикажуваат серијата и се работи за... тинејџерски, за пробивање во тим на американски-рагби фудбал. Претежно како главни улоги би ги издвоил тренерот на рагби тимот, жена му која е професорка и нејзината ќерка... аа, да да! И нивното новороденче. :)

Исто така имаше и една дешавка на убиство на едно момче коешто е син на полицаец, па со текот на времето го гризеше совеста па се предаде на полиција..

Oва да не е ?
http://www.imdb.com/title/tt1344204/

http://www.imdb.com/title/tt0758745/?ref_=sr_1

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom