Kocka
Manchild
- Член од
- 1 август 2006
- Мислења
- 3.531
- Поени од реакции
- 2.752
Дајте предлог за некоја серија што е слична со Heroes. 4400 ја иам гледано.
Стварно не ми е јасно зашто ја откажаа Heroes. Серијата беше закон!
Alphas
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дајте предлог за некоја серија што е слична со Heroes. 4400 ја иам гледано.
Стварно не ми е јасно зашто ја откажаа Heroes. Серијата беше закон!
Alphas
Фала ќе ја гледам.
Pluh, стигнав до 5тата епизода од втората сезона на Misfits.
Се гледа дека серијата има добар концепт и се гледа дека сакале да ги прикажат децава реално. Ми се свиѓа што со толку мал буџет успеале да снимат оваква серија.
На почетокот ми беше досадна, сега ми станува поинтересна.
Најсмешен лик до сега ми е тој што гледаше све како да игра игрица.![]()
Зависи од човек до човек...Мене обично сериите што ми се допаѓаат уште од прва епизода ми се интересни. Сопранос уште од првата епизода ми беше интересна. А зашто Сопранови е драма и серија изградена на ликови, можеби ќе ти треба повеќе (можеби 10тина) епизоди за да можеш да ги запознаеш и да се поврзеш со ликовите. Ако по повеќе епизоди уште не ти е интересна, џабе не ја форсирајКолку епизоди треба да изгледам за да почни да биди интересна Sopranos?
Колку епизоди треба да изгледам за да почни да биди интересна Sopranos?
Уште една добра сезона имаш пред себе. Во трета затупува и натака (барем кај мене ова се случи)
Не. Во Северна Ирска снимаат деновиве, пред една недела започнаа. Од 20-ти август до 20-ти октомври ќе биде снимањето во Хрватска.Да не имате инфо дали екипата на GoT снимаат моментално во Дубровник?
Настрана улогата, каква п**** е оваа.....Се деси ли ова, јас од новите кули у Аеродром се фрлам, вие како сакате
![]()
Ја има некој гледано оваа?