Psyside
Nocturnal
- Член од
- 30 јануари 2009
- Мислења
- 18.779
- Поени од реакции
- 18.528
Плус двете најјаки џенцки многу личат, ко мајка и ќерка да се in real.![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Плус двете најјаки џенцки многу личат, ко мајка и ќерка да се in real.![]()
Ги изгледав трите епизоди пред една недела ама не ме привлече. На интернет бааѓи ја испофалија, но мене ми беше ептен досадна, премногу бавна, а ликовите одбивни. Плус и многу ми беше светла, колку чудно и да звучи. Инаку да, ептен е слична со The Killing иако не ми се верува дека е намерно.Ајде да ви ставам уште еден тег. Нова серија, јас ја чекам уште од најавата и има излезено веќе три четири епизоди. Станува збор за мини серија. Мене во нешто ме потсеќа на The Killing.]
Ги изгледав трите епизоди пред една недела ама не ме привлече. На интернет бааѓи ја испофалија, но мене ми беше ептен досадна, премногу бавна, а ликовите одбивни. Плус и многу ми беше светла, колку чудно и да звучи. Инаку да, ептен е слична со The Killing иако не ми се верува дека е намерно.
Мачево е мхм, мхм! Топ.
Две прашања за Twin Peaks, зашто таа ми е следна на watch list.
1. Зашто секој торент што ќе го отворам има 7 епизоди + пилотот, а кога ќе отворам на imdb има 8 епизоди + пилотот.
2. Видов на Замунда дека има и филм долгометражен (Twin Peaks - Fire Walk With Me), дали е поврзан со серијата и ако е, што попрво да гледам филмот па серијата или обратно?
Две прашања за Twin Peaks, зашто таа ми е следна на watch list.
1. Зашто секој торент што ќе го отворам има 7 епизоди + пилотот, а кога ќе отворам на imdb има 8 епизоди + пилотот.
2. Видов на Замунда дека има и филм долгометражен (Twin Peaks - Fire Walk With Me), дали е поврзан со серијата и ако е, што попрво да гледам филмот па серијата или обратно?
Никако имдб отварање! Никако јутуб видеа, еден спојлер и се ќе ти расипе. Не дека Твин Пикс е серија во која се работи за едно нешто, ама не читај ништо за неа додека си ја гледаш.Две прашања за Twin Peaks, зашто таа ми е следна на watch list.