Општи дискусии за ТВ серии

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
Ја симнав Supernatural, изгледав една епизода, и не ми се свиѓаше. Викам ајде уште една шанса да и дадам, изгледав уште две епизоди, и ја избришав.
Почнувам со Dexter и Boardwalk Empire деновиве.

Ја симнав Supernatural, изгледав една епизода, и не ми се свиѓаше. Викам ајде уште една шанса да и дадам, изгледав уште две епизоди, и ја избришав.
Почнувам со Dexter и Boardwalk Empire деновиве.

Dexter ако ти се гледаат 4 сезони ок, понатака е тиња. BE е доста добра, но јас би почнал со The Wire, и Sopranos прво...

Ова озбилно бе? :D
:pos:
Исто си ја испуштил и епизодата со Блади Мери, мислам петта епизода беше, најјаката од прва сезона.
Кај СПН е најбитно да ја издржиш прва сезона зашто секоја епизода иде по ист терк, ама натаму стварно станува јака.

Ова озбилно бе? :D
:pos:
Исто си ја испуштил и епизодата со Блади Мери, мислам петта епизода беше, најјаката од прва сезона.
Кај СПН е најбитно да ја издржиш прва сезона зашто секоја епизода иде по ист терк, ама натаму стварно станува јака.
Неможам да издржам цела сезона да гледам нешто што не ми е интересно. Можеби е навистина јака натака, ама неможам да ја гледам.:X3:

http://www.imdb.com/title/tt0086661/
Ова е страшно сработена серија, Џереми Брет е одличен во истава, плукнат Шерлок како од книга. До секоја ситница преџвакано, ако некој сака малку мајндфак онака да си нагаѓа што е крајниот исход во секоја епизода која е приказна за себе, ја препорачувам.

Неможам да издржам цела сезона да гледам нешто што не ми е интересно. Можеби е навистина јака натака, ама неможам да ја гледам.:X3:
Дај и пак шанса понатаму, првите пет сезони се многу јаки и сите меѓусебно се поврзани. Првично требала пет сезони да има и да заврши, ама Америве и гз ќе дадат за поеќе пари, па ја продлжија со нов сценарист.
Шестата ќе се смееш повеќе отколку на сите моментални ситкоми, ама приказната е трагична.
Седмата и еве сега осмава се пак доста добри, не се ниво на првите пет, ама интересни се.

ne e tvoj stil serijata znaci...mene prvata sezona mi bese vrv...posle taa sezona neam gleano poveke horor film...

Ај некој да ми помогне....

Случајно кај другар, фатив серија на FOX premiere пишуваше, епизодата почна така што две деца влегоа во една напуштена зграда или така изгледаше, после тоа се деси нешто и следно што памтам (не гледав со интересирање) е дека имаше сцена во која еден тип се бореше со некое створење, и на крај одкако истото го совлада, му го изеде/оштети окото со својот долг јазик...понатака не гледав, не е некое објаснување, но можда некој би знаел, ми личеше на некој микс од сф- хорор, за тие неколку минути што го гледав.

Иначе веќе проверив на страната на FOX, нема таква серија!!!!! :mad:

Дај и пак шанса понатаму, првите пет сезони се многу јаки и сите меѓусебно се поврзани. Првично требала пет сезони да има и да заврши, ама Америве и гз ќе дадат за поеќе пари, па ја продлжија со нов сценарист.
Шестата ќе се смееш повеќе отколку на сите моментални ситкоми, ама приказната е трагична.
Седмата и еве сега осмава се пак доста добри, не се ниво на првите пет, ама интересни се.
Јас пак до петта со задоволство гледав, на шеста се мачев некако, не сум ни сигурна дали ја догледав. Со секоја епизода ми стануваше се подосадна и подосадна... На останатите сезони не им ни дадов шанса.
Имав малку големки очекување за серијата кога почнав да ја гледам, ама се разочарав... има далеку подобри серии.

Ај некој да ми помогне....

Случајно кај другар, фатив серија на FOX premiere пишуваше, епизодата почна така што две деца влегоа во една напуштена зграда или така изгледаше, после тоа се деси нешто и следно што памтам (не гледав со интересирање) е дека имаше сцена во која еден тип се бореше со некое створење, и на крај одкако истото го совлада, му го изеде/оштети окото со својот долг јазик...понатака не гледав, не е некое објаснување, но можда некој би знаел, ми личеше на некој микс од сф- хорор, за тие неколку минути што го гледав.

Иначе веќе проверив на страната на FOX, нема таква серија!!!!! :mad:
Мене ова ми личи на почетокот т.е првата епизода од American Horror story макар шо не верувам дека ја немаш гледано.

Мене ова ми личи на почетокот т.е првата епизода од American Horror story макар шо не верувам дека ја немаш гледано.

Не не, пред оваа серија заврши AHS, баш тоа го памтам, па почна оваа, што значи 2 хорор серии една по друга...иначе ја даваат AHS а на страната ја нема истата, што значи има серии кои ги даваат, а не се во програмската шема, или јас пропуштам нешто? :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom