Општи дискусии за ТВ серии

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
Леле досадно ми е неможам да дочекам да се појават по торентиве Dexter & Homeland, кое време обично ги аплоадираат?

Леле досадно ми е неможам да дочекам да се појават по торентиве Dexter & Homeland, кое време обично ги аплоадираат?

од 4 до 5
--- надополнето: Dec 3, 2012 3:32 AM ---

имаш на замунда Dexter и The walking dead ако гледаш :D

Излезе првиот дневник од продукцијата на Game of Thrones.:vozbud:

Кој е љубител на серии како Tudors предлагам да ја погледне и Аquila Roja односно Црвениот Орел.Филмот е шпански но не е од типот ослепела - прогледнала туку дејствието е сместено во 18 век.
Во серијата се прикажува за класите помегу лугето,за мачењето на обичниот човек,за војни и неправди,за изгубено семејство и потрага по истото.

Еве и трејлер кој сака нека го погледне,воопшто нема да зажали.:)

David Janeeer (ако не ви текнува го имаше во Companeros)! :D Планирав да ја почнам, ама премногу долго ми трае па одложив за јануари. Иначе фина серија и за промена убаво звучи друг јазик да се слушне :)

Ја изгледав првата сезона на The Wire и добра е. Шо зборам, не е добра, туку одлична. Првата епизода ми беше малку чудна, ама веќе од третата ме понесе скроз. Се` е совршено вклопено - билдањето на приказната, дијалозите, сцените, глумата, и пред се` ликовите, кои се совршено разработени. Осеќам дека понатаму серијава станува уште појака, и затоа моментално ја симнувам втора сезона. И трета, и четврта и петта.

И знам дека последните филмови му ги хејтав малку, ама не може да не ми биде мило кога го видов ова:

vlcsnap-2012-12-06-02h37m19s153.png

Која епизода ја има режирано? не сум приметил.

За The Wire, рано е...HBO серија е, нивните серии треба долго време за да ти влезат под кожа, ама кога ќе ти влезат, никогаш веќе другите серии нема да ги гледаш со исти очи.

Која епизода ја има режирано? не сум приметил.

За The Wire, рано е...HBO серија е, нивните серии треба долго време за да ти влезат под кожа, ама кога ќе ти влезат, никогаш веќе другите серии нема да ги гледаш со исти очи.
Деветтата од прва сезона.

И немој вака рано било за The Wire, планирав да си легнам.:)

Мислев дека доволно ми беа седум епизоди за денес, ама ај.

За мене 2 сезона и натака, е моментот кога станува многу интересно :)

Јас сум до 4 епизода од 3 сезона и досега уживав во сите епизоди шо ги имам гледано.

Некако спора беше на почетокот, ама натаму станува се поинтересно. :)

Да ми предложите некоја добра серија со слична тематика на The Killing ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom