Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Уште оваа.Ало дај бе престанете со предлагање серии![]()
Мене ми смета затоа што индиректно уствари ме "тераат" да се смеам на нешто што не е смешно. Сепак, тоа не значи дека не ми се допаѓале Friends или The big bang theory... Само некогаш се нервирам кога има смеење на нешто што, за ама ич не е смешно.Добро ајде сериозно некој нека ми објасни што толку ви смета тоа смеење во позадина?
Еиии, ја изгледав пред 2-3 недели во еден здив. Добро, малку епизоди се, ама да не ти кажам нешто да не ти расипамОMG
На каква серија налетав вчера!!!!!! прснав од смеење
Louie, серијава ја ставам на највисоко ниво помеѓу идните легенди од жарнот комедија, микс од stand up comedy & TV show, мераци!!!!!!!!уникатен и екстремно реален црн хумор!
Masterpiece!!!!!!!!!
Прв обид на Луи како актер му е овдеOбавезно!!!!!!! не ме карајте за мал spoiler, ама епизодата кога се смува со типката што се палеше на старци, колку се смеев ЛЕЛЕЕЕЕ!!!!!!!!!!! свршава и му вика, OMG you are so old! ahhhhh!
Се надевам дека Marcy, од Californication т.е. Pamela Adlon ќе се појавува и во понатамошниoт тек од серијата, типката е екстремно cool!![]()