Општи дискусии за ТВ серии

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
Ало дај бе престанете со предлагање серии :D
Уште оваа. :D
Becker
Ја загледав пред некој ден, до пола прва сезона сум, добра е. Докторов е :pos:
Накратко, Бекер е доктор, има своја приватна клиника во Њу Јорк. Тој е многу добар доктор, Харвард и сл, ама поголем мрчатор и негативно однесување немам видено во човек.:) Тоа е и тоа што ја прави серијава смешна.
Што знам како ќе се одвива понатаму, досега е солидна.

Ете и од мене една нова :)
Unsupervised

Главни ликови во серијата се двајца средношколци, Гери и Џоел. Тие се обидуваат да ги преживеат тинејџерските години, без никаков надзор од родителите. Таткото на Гери одамна е иселен и тој мора да живее со неговата маќеа-џанак. И родителите на Џоел исто така не водат сметка за својот син. Серијата е анимирана и до сега се излезени две епизоди. Не е добра колку South Park и Family Guy, ама мене лично ми се допаѓа. И то.

Becker
блаблабал ситкомот има смеење во позадина
345.jpg

Unsupervised

блаблабла Серијата е анимирана
285.jpg

Добро ајде сериозно некој нека ми објасни што толку ви смета тоа смеење во позадина?

Добро ајде сериозно некој нека ми објасни што толку ви смета тоа смеење во позадина?
Мене ми смета затоа што индиректно уствари ме "тераат" да се смеам на нешто што не е смешно. Сепак, тоа не значи дека не ми се допаѓале Friends или The big bang theory... Само некогаш се нервирам кога има смеење на нешто што, за ама ич не е смешно.

На веб серијата на Никола Тодороски напред има disclaimer - поради почит кон вас нема монтирано смеење.
:)

Замара многу. Се смејат на секои 5 секунди на секоја кажана и направена шега што не е секогаш смешна. А додека се смее публиката ликовите не зборуваат, што не ми се допаѓа, како да пополнуваат време им е тоа. И мене ми се смешни многу ситкоми со смеење во позадина, ама да го немало тоа смеење многу посмешни би ми биле

Среќа во последно време излегуваат се' повеќе серии без смеење во позадина, пример Modern Family, Community, 30 Rock. Барем те оставаат на раат да процениш дали нешто е смешно или не.

Кога сме кај тоа:

ОMG

На каква серија налетав вчера!!!!!! прснав од смеење :pos::icon_lol::pos::pos:

Louie, серијава ја ставам на највисоко ниво помеѓу идните легенди од жарнот комедија, микс од stand up comedy & TV show, мераци!!!!!!!! :cuc: уникатен и екстремно реален црн хумор! какво позитивно освежување за телевизијата, вистинска привилегија е да се гледа Louie!

Masterpiece!!!!!!!!!

ОMG

На каква серија налетав вчера!!!!!! прснав од смеење :pos::icon_lol::pos::pos:

Louie, серијава ја ставам на највисоко ниво помеѓу идните легенди од жарнот комедија, микс од stand up comedy & TV show, мераци!!!!!!!! :cuc: уникатен и екстремно реален црн хумор!

Masterpiece!!!!!!!!!
Еиии, ја изгледав пред 2-3 недели во еден здив. Добро, малку епизоди се, ама да не ти кажам нешто да не ти расипам :icon_lol: ко ќе ја изгледаш пиши ми да попрајме муабет за втората сезона особено... :)

И не заборавај стенд ап шоута да му ги гледаш, три има мислам

Oбавезно!!!!!!! не ме карајте за мал spoiler, ама епизодата кога се смува со типката што се палеше на старци, колку се смеев ЛЕЛЕЕЕЕ!!!!!!!!!!! свршава и му вика, OMG you are so old! ahhhhh! :pos::pos::pos::pos::pos:

Се надевам дека Marcy, од Californication т.е. Pamela Adlon ќе се појавува и во понатамошниoт тек од серијата, типката е екстремно cool! :love:

Oбавезно!!!!!!! не ме карајте за мал spoiler, ама епизодата кога се смува со типката што се палеше на старци, колку се смеев ЛЕЛЕЕЕЕ!!!!!!!!!!! свршава и му вика, OMG you are so old! ahhhhh! :pos::pos::pos::pos::pos:

Се надевам дека Marcy, од Californication т.е. Pamela Adlon ќе се појавува и во понатамошниoт тек од серијата, типката е екстремно cool! :love:
Прв обид на Луи како актер му е овде
http://www.imdb.com/title/tt0460619/
Има само една сезона, серијата е снимана пред публика и е многу смешна и без цензура, на HBO продукција е.
И тука ја има Памела, т.е. жена му е во Лаки Луи, а во Louie не се секирај, ќе ја гледаш многу често, особено во втора сезона.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom