Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
Со што има заслужено The OA да биде обновена и кој го гледа чудово не ми е јасно. Имаше потенцијал серијава ама после затупе скрос и ја баталив.
Mindhunter

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Со што има заслужено The OA да биде обновена и кој го гледа чудово не ми е јасно. Имаше потенцијал серијава ама после затупе скрос и ја баталив.
Па ваљда со гледаностСо што има заслужено The OA да биде обновена и кој го гледа чудово не ми е јасно. Имаше потенцијал серијава ама после затупе скрос и ја баталив.
Аааа може и со две. Интересно почна со мистеријата што викаш, после почнаа да мешаат секакви сај фај глупости и ме изгуби серијата. Не знам, немаше нешто што ме влечеше да ја догледам сезоната а ретко кога оставам серија недогледана, дури на прсти се бројат. Рачунај отокот TWD уште ја гледамПа ваљда со гледаност
Мене ми беше супер The OA. Имаше многу убав вовед, имаше мистерија, имаше Брит Марлинг <3...
Не знам како може да ти затупе нешто во 8 епизоди.
Гледа некој Altered Carbon
Гледаме, ама по малку, по една епизода секој ден, инаку ја гледаше некој новата серија на Steven Soderbergh, оној што ја правеше The Knick, на ХБО, Мосаик мислам дека се викаше серијата, ги има сите епизоди наеднаш пуштено ама нз дали вреди да се гледа.Гледа некој Altered Carbon
Изгледав две епизоди, ептен добро изгледа серијата од тоа што го видов до сега.Гледа некој Altered Carbon
Watchlist [emoji3]La Casa de Papel bila nesto nevideno serijata "Money Heist" e na Netflix. Ja gledal nekoj?
Не е баш нешто невидено, инаку серијата не е на Нетфликс туку на Антена 3, шпанскиот канал и можете да ја најдете овде.La Casa de Papel bila nesto nevideno serijata "Money Heist" e na Netflix. Ja gledal nekoj?
Ја пробав ама некако не ме привлече. Ептен некако исфорсирани со рејтинг ми се сајфај сериитеИзгледав две епизоди, ептен добро изгледа серијата од тоа што го видов до сега.