krstenik
first things first
- Член од
- 24 август 2009
- Мислења
- 525
- Поени од реакции
- 21
Постои банка во кој можам да ставам голд и да ми даваат камата?
У златара прашај.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Постои банка во кој можам да ставам голд и да ми даваат камата?
Хахахах е ај баш ке идем да прашам.У златара прашај.
Дај ми мене голдот,со камата ќе ти го вратам:wink:Постои банка во кој можам да ставам голд и да ми даваат камата?
Postoi taa e najgolema momentalno mozes da ja najdes na erx pod TJB tjeli's bankХахах чекај бе уштре не сум бил во златара да прашам :helou:
БАРАМ 10 ГОЛД НА ЗАЕМ МИ ТРЕБААТ ЗА ХЕРОЈ НА БИТКА МЕДАЛОТ, 5 ГОЛД ВРАЌАМ ВЕДНАШ ПОСЛЕ БИТКАТА И ДРУГИТЕ ПЕТ ГОЛД ЌЕ ВИ ГИ ВРАТИМ ЗА ПЕТ ДЕНА!!!И ПЛУС СО КАМАТА АКО САКАТЕ ЌЕ ВИ ВРАТИМ!!!
Ајсшутер напиша:Како си толку сигурен дека баш ти ќе бидеш херој на битката ? - Инаку пратени 10 злато врати ги за 5 дена без никаква камата.
Epa toa e rabotata ne sum siguren no ce cekam do kraj na bitkata citni na forumot.Како си толку сигурен дека баш ти ќе бидеш херој на битката ? - Инаку пратени 10 злато врати ги за 5 дена без никаква камата.
Не пишувајте за такви работи тука во дел на форумов, има Грци кои шпиунираат 100% така да продолжете ја дискусијата на приватниот форум околу тоа.
?:helou:Ке може некој да ми одобри членство во македонскиот форум ник DracevoTheCity...?
?:helou:
Хахахаха фала на помошта :helou:Пиши му на Ајсшутер.... ако не ти враќа замарај го со пораки на секои 5-10 мин, пошо он е многу зафатен господин. Кога тогаш ке му скурчи и ке ти одобри членство.
Пиши му на Ајсшутер.... ако не ти враќа замарај го со пораки на секои 5-10 мин, пошо он е многу зафатен господин. Кога тогаш ке му скурчи и ке ти одобри членство.