Општи дискусии околу eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Toneh
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Хахах чекај бе уштре не сум бил во златара да прашам :helou:

Ке може да ми објасни некој колку профит вадат ку1,ку2,ку3,ку4 и ку 5 компаниите и колку им е цената за купување ?

БАРАМ 10 ГОЛД НА ЗАЕМ МИ ТРЕБААТ ЗА ХЕРОЈ НА БИТКА МЕДАЛОТ, 5 ГОЛД ВРАЌАМ ВЕДНАШ ПОСЛЕ БИТКАТА И ДРУГИТЕ ПЕТ ГОЛД ЌЕ ВИ ГИ ВРАТИМ ЗА ПЕТ ДЕНА!!!И ПЛУС СО КАМАТА АКО САКАТЕ ЌЕ ВИ ВРАТИМ!!!

БАРАМ 10 ГОЛД НА ЗАЕМ МИ ТРЕБААТ ЗА ХЕРОЈ НА БИТКА МЕДАЛОТ, 5 ГОЛД ВРАЌАМ ВЕДНАШ ПОСЛЕ БИТКАТА И ДРУГИТЕ ПЕТ ГОЛД ЌЕ ВИ ГИ ВРАТИМ ЗА ПЕТ ДЕНА!!!И ПЛУС СО КАМАТА АКО САКАТЕ ЌЕ ВИ ВРАТИМ!!!

Како си толку сигурен дека баш ти ќе бидеш херој на битката ? - Инаку пратени 10 злато врати ги за 5 дена без никаква камата.

Ајсшутер напиша:
Како си толку сигурен дека баш ти ќе бидеш херој на битката ? - Инаку пратени 10 злато врати ги за 5 дена без никаква камата.

Не пишувајте за такви работи тука во дел на форумов, има Грци кои шпиунираат 100% така да продолжете ја дискусијата на приватниот форум околу тоа.

Ке може некој да ми одобри членство во македонскиот форум ник DracevoTheCity...?

Не пишувајте за такви работи тука во дел на форумов, има Грци кои шпиунираат 100% така да продолжете ја дискусијата на приватниот форум околу тоа.
Epa toa e rabotata ne sum siguren no ce cekam do kraj na bitkata citni na forumot.

немам веќе желба за играње... не пратам ни по форумов што се дешава и на еРеп...
а жал ми е акаунтот да умре или да го дадам на некој, премногу внимание му посветив... :jaj::toe:

сега долго време сум двокликерче... работам тренирам се борам... нека ја ставаат Македонија и да не се заебаваат :salut:

Пиши му на Ајсшутер.... ако не ти враќа замарај го со пораки на секои 5-10 мин, пошо он е многу зафатен господин. Кога тогаш ке му скурчи и ке ти одобри членство.

Пиши му на Ајсшутер.... ако не ти враќа замарај го со пораки на секои 5-10 мин, пошо он е многу зафатен господин. Кога тогаш ке му скурчи и ке ти одобри членство.
Хахахаха фала на помошта :helou:

Браво бе така учи ги, нека прочитаат првен кај треба да пишат.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom