Општи дискусии околу eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Toneh
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ги продадов на другар ми за симболична цена :baeh: и имав неколку пушки ги подарив на луѓе од форумов :):)

Помош,останав на 82.3.Ај пратете по некој гифт ве молам:salut:

И ја исто сум Финец сеа,Ленинград го освоија
имаше q5 болница тамо сеа нема више,ќе мора да се селам...

Добро,што е финтава со новиот модул?
Треба нон стоп да те полнат со гифтови и да јадеш поквалитетна храна?

тачно... ептен е глупо али јбг... и коа ке пресметаш,кар дневно у пм останува... ништо што се вика...

пробувам да купам леб ова ми вика
A transaction is already in progress.
-.-

Платите многу се покачија во Русија
30 руб зимам а голдот е 28 :)

Јее, пак високи плати :)

Се вратив од Бразил (плата ~0.5 gold) во Русија (плата 1.2 gold). Sweet :)

Ја сум во Турција и зимам 5 TRY со >8 Manuf. skil...... јеееееееееееее :јеп: :kesa:

Јас имам проблем со wellness, секој ден се помалку и помалку. Не можам над 80 никако да направам. ТОНАМ ПОМОГНЕТЕ

bitola

каде бе толку многу??? и јас сум со 9 скилл...

п.с. Има некој К5 куќа за продавање?

Искрено ми здосади играва. Се откажувам. Имам 43 голд кажите кај да ги донирам :)

Братко остај овие што те лажат прати го златото тука

Ај да ве цитирам да видите оние коишто се онлајн, ни треба мала помош ајде кој може нека замине веднаш во Чешка се добива автоматски државјанство и нека влезе во партијата Democratic Alliance of Czech пробуваат да не исфрлат од топ 5 партии. Карти ако треба пишете! :helou:

Ај да ве цитирам да видите оние коишто се онлајн, ни треба мала помош ајде кој може нека замине веднаш во Чешка се добива автоматски државјанство и нека влезе во партијата Democratic Alliance of Czech пробуваат да не исфрлат од топ 5 партии. Карти ако треба пишете! :helou:

мене ми треба карта, види линк горе - bitola

Аиии умре темава...

АЛЛ ИН кладилницата ја затворија... повторно мислам дека е банирана... ама има друга,мислам дека е на некој македонец...

http://footyfans.net/forum

Еј а бре, што е со новиве правила??? Болницата лечи колку што си се борел. Не е убо така. Не се исплаќа да имаш лвл 5 болница.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom