Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
![]()
You have the highest total damage in the last battle and you are now know as a Battle Hero. An amount of 5 Gold was added to your account as a reward for your achievement.
:хура:
ооо браво бравооо... честиткии!!
иначе во русија има битки постојано...
економијава падна у цела игра... 3 дена=1 голд у некои земји кои порано беа за 3 дена=2 голд......
ja за 7.7 зиам 11да бе маме им ебам, неможам да си најдам асална работа, 9 рубљи за 9.86 скил е малце:nesum:
ja за 7.7 зиам 11![]()
Doj kaj mene ke rabotis za 10 rub i ke ti go zgolemim ponatamu.да бе маме им ебам, неможам да си најдам асална работа, 9 рубљи за 9.86 скил е малце:nesum:
Doj kaj mene ke rabotis za 10 rub i ke ti go zgolemim ponatamu.
Епа ти со 9,86 скил ми правиш на мене 1,4 Ку3 оружја а едно Ку3 ти е 5,8 РУБ значи 8,7 треба да земаш помалку од 10 а не појче.малце е и тоа, ќе одам на печалба во унгарија или бразил:smir:
Епа ти со 9,86 скил ми правиш на мене 1,4 Ку3 оружја а едно Ку3 ти е 5,8 РУБ значи 8,7 треба да земаш помалку од 10 а не појче.
Епа ти со 9,86 скил ми правиш на мене 1,4 Ку3 оружја а едно Ку3 ти е 5,8 РУБ значи 8,7 треба да земаш помалку од 10 а не појче.
За 1 оружје потребни се 5 productivity points, не 10.
Greska si Q3 oruzje e 6 rublji!!!Deset ne bilo nikogas najveke do 8.9 bilo!!!!
Edit-sega bas proveriv ima i za 5.98 rub!!!
Greska si Q3 oruzje e 6 rublji!!!Deset ne bilo nikogas najveke do 8.9 bilo!!!!
Edit-sega bas proveriv ima i za 5.98 rub!!!