Општи дискусии околу eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Toneh
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Нема каде да се борам во Турција, дури бев во Индонезија секој ден имаше барем по 20.

untitled-9.jpg

You have the highest total damage in the last battle and you are now know as a Battle Hero. An amount of 5 Gold was added to your account as a reward for your achievement.
:хура:

ооо браво бравооо... честиткии!!

иначе во русија има битки постојано...

економијава падна у цела игра... 3 дена=1 голд у некои земји кои порано беа за 3 дена=2 голд......

ооо браво бравооо... честиткии!!

иначе во русија има битки постојано...

економијава падна у цела игра... 3 дена=1 голд у некои земји кои порано беа за 3 дена=2 голд......

да бе маме им ебам, неможам да си најдам асална работа, 9 рубљи за 9.86 скил е малце:nesum:

малце е и тоа, ќе одам на печалба во унгарија или бразил:smir:
Епа ти со 9,86 скил ми правиш на мене 1,4 Ку3 оружја а едно Ку3 ти е 5,8 РУБ значи 8,7 треба да земаш помалку од 10 а не појче.

Епа ти со 9,86 скил ми правиш на мене 1,4 Ку3 оружја а едно Ку3 ти е 5,8 РУБ значи 8,7 треба да земаш помалку од 10 а не појче.

Ама тебе слабо ти оди логиката и математиката а? Како може бобо да ти прави 2.3 оружја и има 9.68 скил, а јас со скил 9.86 да правам помалку оружја ако работам со 100 здравје?

За 1 оружје потребни се 5 productivity points, не 10.

9.5+ скил прави 12/13 продуктивност што е 2.5 оружја, едно Q3 оружје е скоро 10 RUB, сега ти вадиш од работник 25 RUB. Железото 13 за еден работник е 0.65x 13 = 8.46 RUB.

25 продадено - 8.46 железо = 16.54 (без плата)

Така да ти слободно можеш да му дадеш него 10 RUB, и ти многу сакаш со Q3 компанија сакаш да правиш профит од 1.5 злато на ден па и повеќе, доволно ти е тебе да вадиш по 5 RUB од работник тоа е 50 дневно.

Greska si Q3 oruzje e 6 rublji!!!Deset ne bilo nikogas najveke do 8.9 bilo!!!!

Edit-sega bas proveriv ima i za 5.98 rub!!!

Greska si Q3 oruzje e 6 rublji!!!Deset ne bilo nikogas najveke do 8.9 bilo!!!!

Edit-sega bas proveriv ima i za 5.98 rub!!!

Кај најде сега да проверуваш кога русите спијат и слабо им се троши оружјето?:wink:
Провери утре денски колку ќе се крене цената. Сепак мојата продуктивност е отприлика 15, а тоа се 3 оружја.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom