Општи дискусии околу eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Toneh
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Правило за мулти акаунти е да користиш иста IP адреса, значи само иста IP адреса, нема ништо нелегално ако ти ги пратат парите, впрочем праќајте ги на организација или на некој другар и слично да немате вие никаква поврзаност.

Правило за мулти акаунти е да користиш иста IP адреса, значи само иста IP адреса, нема ништо нелегално ако ти ги пратат парите, впрочем праќајте ги на организација или на некој другар и слично да немате вие никаква поврзаност.

Не, не е...
"The use of the same IP by more citizens is not considered to be a criterion to determine multiple accounts."

Не, не е...
"The use of the same IP by more citizens is not considered to be a criterion to determine multiple accounts."

Поентата беше не е дозволено кога две IP адреси праќаат меѓу себе, кога ги донираш и играш од сосем трета адреса немаат никаква врска. Иако ништо не се знае кај админите кој сака нека проба.

Поентата беше не е дозволено кога две IP адреси праќаат меѓу себе, кога ги донираш и играш од сосем трета адреса немаат никаква врска. Иако ништо не се знае кај админите кој сака нека проба.

Па јас имам пробано вака на 4 акаунти мислам. Од кај пријатели, се логираа 10тина дена, и потоа им реков да го пратат и тој 5 голд што го добиват на 6ти левел, бидејќи не планираат да ја играт играта. Се тоа од различни места.
Инаку не ги праќаа преку организации или други луѓе, туку директно кај мене.

Па ќе ве известам ако случајно се здобијам со некој бан поради тоа.. Иако тоа не е никаков доказ за мултиакаунти, бидејќи всушност и не се.
Знам, и други имаа пробано вака, но сеуште не се банирани.

еј ке ми треба некој на кој можам да му верувам зошто ке направам 5 акоунти и ке ги играм до 6 лвл и после ке ги пратам на некој на кој може да му верувам да ми ги прати на главниот акоунт

еј ке ми треба некој на кој можам да му верувам зошто ке направам 5 акоунти и ке ги играм до 6 лвл и после ке ги пратам на некој на кој може да му верувам да ми ги прати на главниот акоунт
и сите 7 акаунти ке јадат бан

Банннн епа ништо од планот...:baeh:

И уште нешто до кога ке ја чекаме еМакедонија или пак да се откажам од играва...?:toe:

И уште нешто до кога ке ја чекаме еМакедонија или пак да се откажам од играва...?:toe:

Друже, има тука играчи кои од пред година дена играат, и не се бунат колку што се буниш ти. Олабави малце, ќе биде некогаш. Трпение - спасение.

Друже, има тука играчи кои од пред година дена играат, и не се бунат колку што се буниш ти. Олабави малце, ќе биде некогаш. Трпение - спасение.
море нека биде кога сака,само да биде како што треба ,мислам дека се разбираме :smir: :)

Не се откажувај, барем наједноставното прави го тренинг, работа и борење.

Па тоа и правам тренинг,работа и борење.

Ја од школо утепав три мулти досеа. ги напраив шести левел. сеа чекам 5 strength да стигнат и да ги даам на некој да си продужи. ќе остаам 1-2 голд на секој акаунт колку да се најде.

Шо е работава, платите у русија се намалија у пм...а данокот е огромен, 2-3руб отприлика на 20руб плата... ццццц..

салам држава за живеење има?

Ја се преселив пред некој ден во Унгарија... Боље плати имаше, а и немаше више причина да останам во Русија.

Ме мрзеше да барам кај се најголеми платите за manuf. скил, ако има информација некој нека пише.:smir:

Ја се преселив пред некој ден во Унгарија... Боље плати имаше, а и немаше више причина да останам во Русија.

Ме мрзеше да барам кај се најголеми платите за manuf. скил, ако има информација некој нека пише.:smir:
мислам дека имаше некој сајт таков што кажуваше такви ствари :/

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom