Општи дискусии околу eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Toneh
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ми даде гратис самата игра 5 голд и све ги поебав со 2 голд купив валнес исто така со 2 направив новинаи 1 голд за тренинг

ej ама ова процедурава за викање пријатели да играат многу тешка неможам да се снајдем

хаха ке ангажирам сеа 5-6 другари

да се пофалам ако може...

9ти Хард Воркер медал... :D :D :vozbud:

иначе полека станува глупа играва без еМакедонија... у пм...

да се пофалам ако може...

9ти Хард Воркер медал... :D :D :vozbud:

иначе полека станува глупа играва без еМакедонија... у пм...

Ќе ни пукне филмот кај и да е, ќе бидеме страв и трепет за малите земји што се стаени. Ако не милом, силом.

Strength - 15

Ама без еМакедонија играва ја играм по чист автоматизам. На работа ми е подесено на хромот прв quick-launch да ми биде еРепублик, па кликам набрзина work, train, fight x4, heal, close tab.

Strength - 15

Ама без еМакедонија играва ја играм по чист автоматизам. На работа ми е подесено на хромот прв quick-launch да ми биде еРепублик, па кликам набрзина work, train, fight x4, heal, close tab.
Gratz
наполеон или социјалниот train? :)

teknik562 Holding has transfered 3 products to your inventory. Check your donations list.

Зашо ова?
Мислам дека е газдата на Macedonian-Turkish Irons, ама шо му текнало?

teknik562 Holding has transfered 3 products to your inventory. Check your donations list.

Зашо ова?
Мислам дека е газдата на Macedonian-Turkish Irons, ама шо му текнало?
ќути барем си видела денар од донациите шо ги даваш :)
ја иам донирано негде 5-6 голд се на се (не се многу али ипак) а денар неам видено :)

Gratz
наполеон или социјалниот train? :)

Кога се појавија специјалните тренинзи пробав по 1-2 пати од сите и не ми се допадна, ми ојде многу злато.
Пред некој ден видов дека малку ми фали за 15 па решив да фрлам 2 наполеона. И онака голд имам преку 100.

абе ти да не имаш рудник за злато?
од дека толку голд за наполеон :D:D

Наполеончо го познавам од кога бевме мали, затоа не ми наплаќа 1.8 злато за неговиот тренинг, па ми се исплаќа. :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom