Општи дискусии околу eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Toneh
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
алооооо....
некој да ми го активира корисничкото име на форумо erepmacedonia.com
ZelenoBel сум јас...

извинете ако ова не требаше да го пишам тука ама цел ден чекам и џабе... :helou::helou::helou:

еј другари ке може 2 прашања,направив 2 акоунта дали ке ми го земат едниот и дали постои македонија во ерепублик ?

Еј ако не е дозволено 2 акоунта како може да го избришам едниот ?

еј другари ке може 2 прашања,направив 2 акоунта дали ке ми го земат едниот и дали постои македонија во ерепублик ?

Остави го едниот нека умре.

нема едниот,двата ќе ти ги банираат пермаментно. Нема сеуште еМакедонија. Незнам како да го избришеш тој ама не го играј и нема везе,ваљда.

Уште незнае дали постои еМакедонија ама мултиакаунт знае. Најбоље си.

и ако не влегувам на тој другиот нема да ми ги банираат?

и ако не влегувам на тој другиот нема да ми ги банираат?

Само остави го едниот нека умре, ништо повеќе не си праќај измеѓу двата и нема да те банираат, инаку можеш 2 да користиш ама несмееш да праќаш ништо измеѓу тие два ако веќе имаш праќано остави го едниот само.

не бе брат само тој првиот го направив во америка тексас и се вработив и друго ништо не направив а овој вториот го направив во регион белград србија ваљда нема да го земат

дајте совет кај да ги уложам париве... у која банка да ги стаам,колку камата даваат... ~100 голд...:vozbud:

епа фала многу другари сега сум мирен што нема да ми го земат

не бе брат само тој првиот го направив во америка тексас и се вработив и друго ништо не направив а овој вториот го направив во регион белград србија ваљда нема да го земат

Епа чим така немаш ништо префрлено немај гајле само остави го нека умре и готово.

Едно прашање момци, зошто сите македонци не се преселиме во Macedonia, па да мавниме револуција? И уште едно, зошто сите не сме заедно, ај во реален живот не можит македонецот за се здружит и да бидит сложен еден со друг, ама ај овде барем да се организираме.

интересна идеја ама ќе не ишлапаат ...
ќе треба подршка да бараме од повеќе земји ...

Како револуција, мојш сојузи да прајш или?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom