Општи дискусии околу eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Toneh
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
После 1 месец пак почнав да играм..ај нека каже некој што има ново..за држава до кога ќе чекаме ?

lazarosabh.jpg

честитки до лазароса за БХ медалот

btw-добар аватар ;)

се вработив во една турска фирма... и имав 40 велнес,не работев, и ме отпушти газдата... после 5 мин ми ја праќа следнава ПП

fire

i am sorry i didn't see your makedonian ctizen.
if u want u can join again i am turk i will lost some rub :S but it's not important macedonian friend.

:vozbud::vozbud: еве... се докажува КОИ се најголемите пријатели на еМакедонците:vozbud:

Дефинитивно од нив можеме да очекуваме најмногу помош.

се вработив во една турска фирма... и имав 40 велнес,не работев, и ме отпушти газдата... после 5 мин ми ја праќа следнава ПП

fire

i am sorry i didn't see your makedonian ctizen.
if u want u can join again i am turk i will lost some rub :S but it's not important macedonian friend.

:vozbud::vozbud: еве... се докажува КОИ се најголемите пријатели на еМакедонците:vozbud:
AJ NEKA GO NAPRAVI OVA NEKOJ RUSIN :uvo:mALO SUTRA:pusk:

ја од прееска од 11-30 пробуем да се пуштам нејќе
а се неам ни борено,ни работено ништо :toe:

Станете пред 9 утре, средете работа. :)

Edit: Се среди.

Дали некој работи со фирма за леб?
дали купувате леб од q2 q3 q4 q5 ???
јас само q1 си купувам па не знам дали вреди да се надогради фирмата на q2 или повеќе, дали некој има искуство со ова па би ми кажал што да направам?

8ми Хард Воркер медал...:vozbud::vozbud::vozbud:

денес е ден за донирањеее... ама ја ке ве заебам,нема да донирам... само овие 5 голд ми се... за спортска ги чувам...:vozbud::pos2:

8ми Хард Воркер медал...:vozbud::vozbud::vozbud:

денес е ден за донирањеее... ама ја ке ве заебам,нема да донирам... само овие 5 голд ми се... за спортска ги чувам...:vozbud::pos2:
Zabraneta e sporska:pos2::pos2:i lotarija i takvi raboti:vozbud:Koj kogo zaebava sega!!!Turcite od turskata narodna banka doniraa 700 grcki pare:vozbud::vozbud::vozbud:Aj neka go napravat toa rusite:tapp:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom