Општи дискусии околу eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Toneh
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
newmode.png

:pos2:

btw кај мене ги имаше само овој бесплатниот тренинг и овој за 1 голд.

И кај мене ги имаше тој бесплатниот и тој од еден голд а имам 9,4 стрејт.Многу е глупо вака.

Јас имам +12 стр, и ми ги дава само двата пакети. Така да не е само за тие +13 стр. :)

Сериозно размислувам да купам компанија за q1 weapons.Има некој што продава ? Ирон треба да купувам ? Како оди тоа ? Благодарам за вниманието.:smir:

Романија и објавува војна на Турција !

Еве го предлогот кој ќе биде изгласан од Романскиот конгрес: http://www.erepublik.com/en/Romania/law/20723 - значи од утре почнува, Недела 13.12.20009, па најверојатно нема да запрат и ќе следат уште битки...

Остајте ги Бугарите, сега треба да се потрудиме да им помогнеме на Турците колку што можеме повеќе со купување на поквалитетни оружја кога одиме во борби, не само ние од фалангата (кои секако ќе добиеме наредби таму да се бориме), туку и сите Македонци.

Бесплатно оружје кој не може да си дозволи! Нека се јави по ин-гејм порака!

Уште ова за денеска :)

Q5 храна - 0.10 злато
Q5 куќа - 35 злато
Грците да го гледаат твоето знаме - Бесценето :pos:

1aga.jpg
\

Да лупнам слика со Македонија + Егејска ? :)

Откако ќе кликнеш на Work, прво ќе ти покаже колку си сработил, после ако кликнеш на Back, ќе ти покаже колку дена имаш сработено и колку дена треба да работиш за да дојдеш до Hard Worker medal.

Јас како што разбрав од тој весникот на админот дека ќе има пробен период од една недела во кој граѓаните ќе имаат достапност до различни пакети по различна цена...значи небитно од силата...има некој со над 13-14 па ги имаат сите пакети а некои со <10 па ги немаат...

јас ги имам трите и тоа...
стандард- без пари :smir: =0.04 стр
Аце Македонски- 0.5 голд = +50%
Цезар - 1 голд = +100%
Наполеон - 1.8голд = +200%

(Мое мислење требало обратно да оди со цените и процентите односно Аце наш да дава највеќе:vozbud:)

Јас вчера тренирав со Наполеон и место стандардни 0.04 стр ми даде 0.12 стр за што би ми требале 3 дена тренинг :pipi:

Јас како што разбрав од тој весникот на админот дека ќе има пробен период од една недела во кој граѓаните ќе имаат достапност до различни пакети по различна цена...значи небитно од силата...има некој со над 13-14 па ги имаат сите пакети а некои со <10 па ги немаат...

јас ги имам трите и тоа...
стандард- без пари :smir: =0.04 стр
Аце Македонски- 0.5 голд = +50%
Цезар - 1 голд = +100%
Наполеон - 1.8голд = +200%

(Мое мислење требало обратно да оди со цените и процентите односно Аце наш да дава највеќе:vozbud:)

Јас вчера тренирав со Наполеон и место стандардни 0.04 стр ми даде 0.12 стр за што би ми требале 3 дена тренинг :pipi:

Ако си Field Marshal ќе ги имаш пакетите само основниот и Ceasar, инаку логично се направени пакетите Аце е меѓу најслабите зошто така одат, во времето на Александар со што се бореле сигурно не со пушки како кај Наполеон, и да кај нас Field Marshals пакетот Цезар чини 1 злато кај останатите 2 мислам :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom