Општи дискусии околу eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Toneh
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Еееееее сум гледал и многу повеќе.

а ова 30000 демиџ е направено само со еден фајт или вкупен демиџ од сите што ги направил во таа битка???

232
icon-hero.gif
Total damage: 48695 / 75000

Сигурно е некој баг види по колку штета прави :toe: а е генерал
Можно е со Q5 оружје.

Шо е чудно,со 20 стренгт сигурно прави по 300+ штета со q5 оружје.
и се бори многу пати,се лечи со голд

дајте линкот за тикет кај админите да пратам... фино лепо 90 голд ми исчезнаа од акаунтот и организацијата... проверувам донации,вика дека се кај николчемкд пратени, пробува он да се стај на еРеп му вика грешна лозинка и грешен маил попосле,... е сеа,дали комшијава си игра курташак,или некој стварно ми ги дрпнал парите.... дајте линк за тикет кај админите да пратам... пассот никој не го знаеше..

дајте линкот за тикет кај админите да пратам... фино лепо 90 голд ми исчезнаа од акаунтот и организацијата... проверувам донации,вика дека се кај николчемкд пратени, пробува он да се стај на еРеп му вика грешна лозинка и грешен маил попосле,... е сеа,дали комшијава си игра курташак,или некој стварно ми ги дрпнал парите.... дајте линк за тикет кај админите да пратам... пассот никој не го знаеше..

Да не го уклучува а човекот си работел денеска :pos:

Да не го уклучува а човекот си работел денеска :pos:

хах... озбилно бре... кога гледам дека сум го поканил преку емаил, ми пишува маил Николче_бла бла, и идам јас лично,на форгот пассворд и го внесувам тој емаил и ми вика вронг емаил...ако го сменил ниче меилот,има шанси да дознаам??? а никој не го знаше пассот на македонеро...

хах... озбилно бре... кога гледам дека сум го поканил преку емаил, ми пишува маил Николче_бла бла, и идам јас лично,на форгот пассворд и го внесувам тој емаил и ми вика вронг емаил...ако го сменил ниче меилот,има шанси да дознаам??? а никој не го знаше пассот на македонеро...

Еве глеам веќе се нема борено 5 дена со неговиот акаунт, пријави тука http://www2.erepublik.com/en/contact/none/none кажи им кај кого е пратено они ќе проверат и ќе ти го вратат 99.9 посто.

Еве глеам веќе се нема борено 5 дена со неговиот акаунт, пријави тука http://www2.erepublik.com/en/contact/none/none кажи им кај кого е пратено они ќе проверат и ќе ти го вратат 99.9 посто.

а каков тикет да пратам???со каков наслов т.е. репорт... кое да го изберам од тие 5-6?

ne vracaat mene koga mi ja ukradoa kompanijata i 20 gold im prativ tiket i uste nisto ne mi vratili do sega uste 10 im prativ ama nisto ne vrakaat

Дајте бе помош малце околу играва еј постирав и на помош таму темата што е нема реплај дајте хелп малце ник Gadze не мора помош тамо на ерепублик точно тука пишете неш суштини на играта примајте ме таму во некоја банда што ти знам што има

ne vracaat mene koga mi ja ukradoa kompanijata i 20 gold im prativ tiket i uste nisto ne mi vratili do sega uste 10 im prativ ama nisto ne vrakaat

им пишав јас,ако не вратат, толку... не ми се исплати да почнувам од 0,зашто 90+ голд не се малце,се фрлени у ветер...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom