А
Ајсшутер
Гостин
исто и на другар му снемало голд, е сеа,како да отвори на линкот тикет??кога нема ништо,пишува БЕТА само нешто...
Мене ова ми испаѓа незнам зошто така кај другар ти.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
исто и на другар му снемало голд, е сеа,како да отвори на линкот тикет??кога нема ништо,пишува БЕТА само нешто...
^^ до броусерот е... на опера ми даваше тоа БЕТА; а на Интернет Експлорел како кај Ајс дава,да отвориш тикет...
Јадам 4Q леб а добивам 2 и нешто велнес секој ден. Да не знае некој што е работава???
Пробав да си пратам подароци од организацијата, ама ми вика дека имам веќе примено 10 wellness денес, што нема врска... Само кај мене е вака, или?
http://erepublik.ws/
ај пресметај кај велнес калкулатор... точно е, отприлика 2.2-2.4 добиваш...
кај сите е вака бе... дневно само по 10 велнес можеш да примаш и леб ако имаш поквалитетен и куќа квалитетна, може едно 15+ велнес дневно....
Пробав да си пратам подароци од организацијата, ама ми вика дека имам веќе примено 10 wellness денес, што нема врска... Само кај мене е вака, или?
Kupiv kompanija i sega gore mi vika find job idem apliciram i mi vika ne mozes da rabotis dodeka imas kompanija.Sto da pravam sega ??????????
Epa mi vika find job.Неможеш да работеш ако имаш компанија.
Epa mi vika find job.