Општи дискусии околу eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Toneh
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
исто и на другар му снемало голд, е сеа,како да отвори на линкот тикет??кога нема ништо,пишува БЕТА само нешто...

Мене ова ми испаѓа незнам зошто така кај другар ти.

asdasgtg.jpg

^^ до броусерот е... на опера ми даваше тоа БЕТА; а на Интернет Експлорел како кај Ајс дава,да отвориш тикет...

^^ до броусерот е... на опера ми даваше тоа БЕТА; а на Интернет Експлорел како кај Ајс дава,да отвориш тикет...

абе златна мозила не прави проблеми никогаш:smir:

waaaa Rank: Corporal =D
level: 12
strength: 3.6

ае уше малку ќе имам за Фалангата =D

има уште место нели ?!?! =D =D =D:baeh:

Пробав да си пратам подароци од организацијата, ама ми вика дека имам веќе примено 10 wellness денес, што нема врска... Само кај мене е вака, или?

Јадам 4Q леб а добивам 2 и нешто велнес секој ден. Да не знае некој што е работава???

Јадам 4Q леб а добивам 2 и нешто велнес секој ден. Да не знае некој што е работава???

http://erepublik.ws/

ај пресметај кај велнес калкулатор... точно е, отприлика 2.2-2.4 добиваш...

Пробав да си пратам подароци од организацијата, ама ми вика дека имам веќе примено 10 wellness денес, што нема врска... Само кај мене е вака, или?

кај сите е вака бе... дневно само по 10 велнес можеш да примаш и леб ако имаш поквалитетен и куќа квалитетна, може едно 15+ велнес дневно....

http://erepublik.ws/

ај пресметај кај велнес калкулатор... точно е, отприлика 2.2-2.4 добиваш...

кај сите е вака бе... дневно само по 10 велнес можеш да примаш и леб ако имаш поквалитетен и куќа квалитетна, може едно 15+ велнес дневно....

Да да у право си. Јас мислев дека се зима 4 велнес ама грешка сум бил. Фала за инфо

И кај мене е така. И јас денеска немам пратено подароци и истото ми го пишува

Kupiv kompanija i sega gore mi vika find job idem apliciram i mi vika ne mozes da rabotis dodeka imas kompanija.Sto da pravam sega ??????????

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom