Општи дискусии околу eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Toneh
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Дали со руско државјанство би земал поголема плата или то е само за гласање?

Дали со руско државјанство би земал поголема плата или то е само за гласање?

Само за гласање.. затоа им се чудам на сите што брзаат да земат руско државјанство.

Давајте го линков http://emakedonija.tk/ на пријателите да се запознаат со играва па после да се регистрираат така напраеле и србите и затоа имаат толку жители

за тие шо сакааѕ мулти акаунт нека прават преку прокси сервер и нека не си праќаат гифтови после

Мене пак мистериозно ми снема голд прв пат 10 сега 14 не знам што е работа.:toe:

Мене пак мистериозно ми снема голд прв пат 10 сега 14 не знам што е работа.:toe:

Пријавувај веднаш ќе админите чим ти ги снемало ги нема во Donation List се украдени преку MM (Monetary Market) ако ти влегле во профилот ќе видат ип и ќе го банираат.

Пријавувај веднаш ќе админите чим ти ги снемало ги нема во Donation List се украдени преку MM (Monetary Market) ако ти влегле во профилот ќе видат ип и ќе го банираат.
Па кои се админите кај да пријавам?

П.С најдов 400 хун,а јас одамна се имам преселено од Унгарија и изгледа ги претворив парите во голд.

Им пишав таму па ќе видиме што ќе биде.
Него може некако да се види кои сум ги повикал до сега т.е да видам уште колку ми фалат до медал да земам?

Им пишав таму па ќе видиме што ќе биде.
Него може некако да се види кои сум ги повикал до сега т.е да видам уште колку ми фалат до медал да земам?

Community -> Invite Friends -> Track Invites -> на второто кај Date send одбери Expirience level и ќе видиш кои се најблиску до 6-ти левел, и ќе видиш колку ти фалат уште.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom