Општи дискусии околу eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Toneh
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Нешто матат Бугарива ионака не ги бива за ништо освен за мењавање страни во војни така и тука може да испадне незнам дали имаат некаков договор но Романија им врати регион и сега имаат два а имаат Бугарите отворени MPP-ови треба да нападнат сега на нивните региони да ги вратат а нив ги нема сумњиви ми се малку.

11263388982.jpg

Романциве војската и некои граѓани се селеа во Софија сега има 3000 жители и нападот кошта повеќе од 800 злато, и застанаа на границата може не чекаат нас или пак Косово оти најверојатно ќе биде high железо регион.

Админите се Романци така да можно е Романциве да имаат некои информации за нас али најверојатно за Косово зошто ќе биде high железо регион.

Косово може да му дадат high железо , ама и ако му дадат Србиве ќе го земат за себе... а ние би требало да бидеме задоволни со high жито....

а за нас колкави се шансите да ни дадат држава?

и дајте кажете линк за форумот тој за ирепаблик шо е,се имам регистрирано еднаш ама нејќеа да ми одобрат влез. Сега пак ќе пробам и речете таму дека јас сум тој(Filipi)

Косово може да му дадат high железо , ама и ако му дадат Србиве ќе го земат за себе... а ние би требало да бидеме задоволни со high жито....

Рекоа најверојатно ќе го додадат откако ќе биде готов новиот resistance модул најверојатно ќе има веднаш битка пример се пушта и едните се борат за како дел од Србија а едните како независно кој победи така станува така барем јас мислам, ако е за така и ние ќе бараме за Егејска Македонија да направат така.

не треба да очекуваме од америка помош.. треба да бидеме у унија со турција хрвацка и Русија. барем ја така мислам!:salut:

Каква куќа сакаш да купиш?

Епа шознам каква ... со 4-5ѕвезди вероватно ... незнам :kesa:
играм со месеци секој ден само тренинг, војна, работа ... и дури сега колку толку имам присоберено некој динар приближно за таква куќа ... дури и жал ми е да потрошам цел труд од неколку месеци за една куќа :)

btw. ако се преселам во друга држава некогаш куќата со мене иде или ?

не треба да очекуваме од америка помош.. треба да бидеме у унија со турција хрвацка и Русија. барем ја така мислам!:salut:

Хрватска е со Америка, Полска, Грција, Шведска, Шпанија и сите побогати РЛ држави.
Турција е со Србија, Унгарија , Русија итн.

играм со месеци секој ден само тренинг, војна, работа ... и дури сега колку толку имам присоберено некој динар приближно за таква куќа ... дури и жал ми е да потрошам цел труд од неколку месеци за една куќа :)

Q5 = 27~ злато

И ти останува куќата кај и да се селиш.

Па сега, тоа е. Поканувај пријатели да играат, ако стигнат до 6ти левел, добиваш пет златници. Така најлесно се заработуваат златници. Инаку да, малце нелогично е, ама куќата те следи каде и да одиш.

Q5 = 27~ злато

И ти останува куќата кај и да се селиш.

27 злато? :) немам злато толку :kesa: имам унгарски пари ...

инаку злато досега шо имам потрошено и тоа шо го имам не ми е над 30 :)
затоа и пишав прееска не ми е јасно како собирате злато и пари :kesa:

еј во каква фирма да се вработам со колку звезди ?

27 злато? :) немам злато толку :kesa: имам унгарски пари ...

инаку злато досега шо имам потрошено и тоа шо го имам не ми е над 30 :)
затоа и пишав прееска не ми е јасно како собирате злато и пари :kesa:
пари од работа
злато од медали, некој инвајт и некој кусур шо останал од работење па да си купиш злато.

абе шо е работава неможам да се логирам? не ми вика ни вронг пасворд ни ништо:/

aуч...или е баг, или се логираш на фишинг сајт братче :)

99% сум сигурен дека не е фишинг. ајде нека е баг. пишав и на администраторите на тоа хелпот.

едит:баг било хахаха. уфф ми олесна

ја ќе купам ли некогаш куќа у пм :tv:
со месеци играм и дури сега ако ги потрошам сите пари за една куќа и толку од месециве собирање и штедење .. ја незнам како правите некои толку злато и пари па купувате куќи оружја бла бла :toe: :)

Побарај кредит од мојта банка бе друже. За колеги револуционери увек на располагање :-P

Инаку може да собереш златце од луѓе шо би се зачлениле преку твој реферал. Некој другарчиња од маало може да ангажираш само колку да стигнат до 6ти левел, ако нејќат појќе. Од препродажба на најразлични артикли (подароци, оружја, куќи) исто може да потсобереш. Ако знаеш појќе јазици и имаш слободно време може да најдеш да преведуваш за пари има некои плаќаат за преведување артикли од весници исл... може и од коцкање да ќариш, ама не би ти препорачал.

еј во каква фирма да се вработам со колку звезди ?

Со една звезда ти зема еден wellness, со две, две, со три, три... по ова најубаво ти е да работиш во фирма со една звезда затоа што најмалку здравје би ти земало, сепак треба да имаш предвид дека обично колку повеќе звезди има фирмата толку поголема плата даваат за соодветен скил. Е сеа твое е да си направиш математика и да видиш како највеќе ти одговара.

dragi makedonci eve sega javno sakam da se izvinam na site makedonci za se sto im imam loso receno i zgreseno posebno na LazarosaMkD znam deka bev los i nekorekten a pred se glupav i vulgaren zatoa sega iskreno ve molam za proska oti navistina igrava mi znaci i mi prirasna za srce i nemozam da si dozvolam da me mrazite!!!!:kesa:

Гошевски ѕвер си како може некој тебе да те мрази :pos2::pos2: само тој лошиот Давитковски ама ајде денес му е роденден па може ќе се смилува ако му честиташ :vozbud::smir::vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom