Опседнати со непозната личност?

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
А опседната со некој на форум :( ?
Ќе полудам:nesvest:

Да,сум била и се уште сум со една личност,која ми беше и ми е се уште драга,и бевме само на поминување и некои погледи :pipi:
Aма ниту еден збор разменет...:лутка:
Сега сум смртно уверена дека нема да го видам повеке но типот многу личеше на овој на сликата

mauricio mejia.jpg
Сега постојано гледам во сликата мислејки дека е тој :icon_lol:

Ми се има случено 2 - 3 пати, но тоа е само еден вид опсесија, знам дека ако ги запознаам нема да е тоа тоа. Вака од далеку не сме свесни за маните, има само физичка привлечност.

Можам да потврдам :)

Мислам дека на секој му се случило да биде опседнат или помеко кажано да мисли или да фантазира или да се попали на некја личност која и не му е така позната (не се запознал лично) или личност со која се запознал но не остварил некаков си контакт со кој би биле поблиски или едноставно се запознавате со некој еднаш (дружба од одмор, средба на улица и сл) која потоа може и никогаш да не ја видите

Нема ништо лошо во тоа да се фантазира или да се помисли како би било кога би било ... тоа се слатки задоволстав кои му ги даваме на нашата имагинација, срце ... сега од друга страна па да се мисли постојано на некој далечен/ нереален во даденот момент е малку губење време ... бидејќи така се губи осет со сегашноста а се троши времето на нешто тотално апстрактно ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom