Опивање (Сакам да се напијам)

• Креатор на темата Креатор на темата Катја
  • Време на започнување Време на започнување
Ми пројде меракот. Дали 2-3 пати годишно се фаќа, се на се.

Ретко пијам да се испијанам тоа само кога сме со друштво негде собрани...
за по кафичи не преферирам... си пијам онака коктели, водка али да се испијанам никако.. едно шо не сакам да ме гледа народо напраена летва а друго не ме личи фино скоцкана низ корзо да припаѓам.. :D али во секој случај фан сум (y)

Epa vaka sea,znaci pienje preferiram sekoj petok i sabota i toa strogo 4-5 zuti vo domasna atmosfera,pa potoa mavam uste 1-2 piva u disko.I taka sekoj vikend,opusten,abe te boli kur.
A vie sto zboruvate deka koga ste pijani, ste se smeskale,peele i slicno,toa ne e deka ste pijani nego podnapieni malko poveke od potrebno,da si pijan e da ne ti teknuva ni kade si legnal,ni kako ni so sto a ni so koj si piel!

Во моментов 2-3 лименки Amstel уф уф туф
иначе практикувам пиенки скоро секој ден во нормални количини,обично пиво маам...А да функционирам шематски ко робот само виќендашки да се преполнуем за да клатам екстремитети по клубовине и ред други работи...Тоа никако :D

Па не сакам толку откако си направив проблеми со јетрата. Иначе уживам во добро виски или пиво. Абсинт посебно ме вози, а другиве зошто сум бил млад и глуп. Не дека и домашна вишноваќа е за фрлање.

Како ми иди, еднаш месечно така нешо.

se otvaram najcesto za vikendi za da se raspolozam poso trezen ne se izlegvit i to e fakt ! mn mrazam ko ke mi recit nekoe masko ne pijam alkohol :D aj da ne pijas konstanto ama ke se otvoris ednas vo mesecot uz dobro drustvo,muzika itn..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom