Opeth

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
пер па како ти трошиш уопште време на темава, ако е толку лоша темава незнам што уопште типкаш тука постови

Член од
10 август 2006
Мислења
104
Поени од реакции
1
Гижо напиша:
пер па како ти трошиш уопште време на темава, ако е толку лоша темава незнам што уопште типкаш тука постови
така е!

Член од
16 декември 2005
Мислења
38
Поени од реакции
4
Леле никогаш не умираат овие 2 одделенски досетки "како можеш ти да користиш воздух", и не станува збор за ограниченост глупав човеку, едноставно, поставив прашање и дадов мислење, или толку ти е исушен мозокот од еднолична музика ...

Член од
16 декември 2005
Мислења
38
Поени од реакции
4
Гижо напиша:
интересно ми е вака, да се распраам за теми кои не се слагам, ме интересира и туѓото мислење ...

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
боље земи дебатирај, не да настапуваш негативно, можеби и ке откриеш нешто повеќе зошто ја љубиме оваа музика

Член од
10 август 2006
Мислења
104
Поени од реакции
1
што е толку еднолично кај нив?уствари заборавив ти не си ограничен само што даваш мислење за нив (некреативни,еднолични и сл.) а и самоит рече кој се тие ...значи ти ги немаш слушнато а ги оценуваш...гение...
пс.пази со навредите (глупав човеку) да не пиеш бан :)

Член од
10 август 2006
Мислења
104
Поени од реакции
1
пс.има тука едно мачко копче под твојата слика (како искачаш од кај што не сјае сонце) се вика "report"

Член од
16 декември 2005
Мислења
38
Поени од реакции
4
Гижо напиша:
боље земи дебатирај, не да настапуваш негативно, можеби и ке откриеш нешто повеќе зошто ја љубиме оваа музика
не е негативно настапување, воопшто, станува збор за мој став, значи ке се повторам, дека не ми се воопшто оригинални вакви бендови цело време е нешто драње, и тоа е се, некоја солажа може да биде интересна и тоа, мислам не може да фасцинираат ... и многу ти звучи лошо она "љубиме"

joki

Погана Паганка
Член од
1 февруари 2006
Мислења
1.054
Поени од реакции
16
leleleeee...ne mojs da kazvis kako ti zvucet ako gi nemas cueno coveku...ziti se slusni edna pesna i najdi bar pola od tvoite serjala za derenje i neorginalnost...

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
Forest Gamp напиша:
не е негативно настапување, воопшто, станува збор за мој став, значи ке се повторам, дека не ми се воопшто оригинални вакви бендови цело време е нешто драње, и тоа е се, некоја солажа може да биде интересна и тоа, мислам не може да фасцинираат ... и многу ти звучи лошо она "љубиме"
незнам за тебе која јачина е дерење, не ти го знам вкусот од музика, така да може и од обичен хард рок за тебе да биде дерење :) што се однесува на дерењето, едноставно тоа е адреналин, се издуваш, се издереш, се истресеш... ме сфати мислам...тоа е црешната на тортата

Член од
16 декември 2005
Мислења
38
Поени од реакции
4
ај кажи песна да ја симнам и да слушнам
те молам

Член од
16 декември 2005
Мислења
38
Поени од реакции
4
Гижо напиша:
незнам за тебе која јачина е дерење, не ти го знам вкусот од музика, така да може и од обичен хард рок за тебе да биде дерење :) што се однесува на дерењето, едноставно тоа е адреналин, се издуваш, се издереш, се истресеш... ме сфати мислам...тоа е црешната на тортата
те сфатив, и разбирам адреналин, ама ај сеа ја зеам да се дерам пошо сум нервозен и да се снимам и да убацам, тапани, бас итн. и ето то песна, не ме зезај, не ти чинеше ова

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
Forest Gamp напиша:
те сфатив, и разбирам адреналин, ама ај сеа ја зеам да се дерам пошо сум нервозен и да се снимам и да убацам, тапани, бас итн. и ето то песна, не ме зезај, не ти чинеше ова
за тебе не чини, за мене чини, тоа е единствениот проблем

за песна, пробај у потписов мој прегледај ги видеата, од youtube се така да немораш да ги симнуваш,

carpathian forest - black metal
korpiklaani - folk metal
type o negative - goth metal
alice in chains - grunge
amorphis - progressive doom/death
the misfits - punk rock horor show
manowar - power metal
slayer - thrash metal

повели...

Член од
10 август 2006
Мислења
104
Поени од реакции
1
Forest Gamp напиша:
ај кажи песна да ја симнам и да слушнам
те молам
еве ти песна од Opeth
the funeral portraid
bleak
the leaper affinity
demon of the fall
i sl.

Член од
10 август 2006
Мислења
104
Поени од реакции
1
Forest Gamp напиша:
а зашто мислиш дека е само дерење!?пак ке кажам слушни па збори...

Kajgana Shop

На врв Bottom