Оооо наркотику мој

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
Локација
skopYEAH
Веб-сајт
be.net
Феноменално прекрасно грациозно нелегално за на плоштад да гори ќумур да се направи

Ви ја представувам сењорита Елена Велевска со нејзината најдобра песна Наркотику мој.....

[media]http://www.youtube.com/watch?v=tPtB_SaskaU&feature=related[/media]

Конкуренција на Тв Планет штитеничките

Не и е оваа најдобра, има едни две други поарни “Невина“ и “Луда и перверзен“ :) Btw колку за информација, оригиналот на песната е Keti Garbi - To Narkotiko Mou :)

одма познав дека е крадена!ха!
нејќам да си признам,во филм сум влезена:nesvest:

едит:имало и пострашно
од умот ќе слегнам
со тебе да легнам:shok::nesvest:

подобро да не слушам понатака,срце ќе ме стегне..

едит:морав да слушнам понатака..:uvo:не ми се веруваше,каков текст!!
сама пак се откривам
ВО СЕБЕ ПОСЕГНУВАМ
:ija::shok:

Оффф мори мајко. Абе типкава е доба ама не за пеење, за некои други работи :) Има институции како Naughty America или Bang Bross па нека проба таму :)))

А дали го знаете нејзиниот неповторлив,најубав и феноменален хит- Пу Пу Машала??? :vozbud: :pos2::pos2::pos2:

Што е ова?!Стилов неможам да и го дефинирам...Спотов уште помалку...Оваа е таа исклучителната што сакаше богати мужи,онаа на која жените и љубомореле?!
Цк цк цк...немам коментар,машки ставајте на мјут и фатете се за работа...

А бе нека пукнат сега бугарките од мака :pos2::pos2::pos2:

Голем фан сум на оваа Елена ми имаат зборено дека била огромна калаштура сеа дркаџиски муабети ама гарант се вистина :bil:
Иначе ако на Каролина,Елена Ристеска,Тамара,Ноне и тие другите
тутурутки не им е јасно како се прават кариера и пари слобдно нека се консултираат се Еленче нека им даде убрзан курс да станат луѓе абе СЕ НАПУНИ кеш од иселенициве наши ги одра до кожа и уште и маж си зема од таму сега и дреме за све :biojzbor:

:cookie?: Колаче за успехот. Боже мили еј.

Веќе не е ни интересна оваа, со спотов и песнава ги надмина сите граници на „популарност“. :pos:

[media]http://www.youtube.com/watch?v=fom25qqvxVs[/media]

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom