baksterski
Националист тип 500
- Член од
- 22 февруари 2010
- Мислења
- 431
- Поени од реакции
- 277
Еве кој слушал на голем одмор. Заврши одморот, ајде на спиење пубертетлии.Немој, ќе те убие со факти што ги чул на голем одмор.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Еве кој слушал на голем одмор. Заврши одморот, ајде на спиење пубертетлии.Немој, ќе те убие со факти што ги чул на голем одмор.
Ќе идеме на спиење кога ќе заврши кошарката, а ти у меѓувреме замоли го гугл да ти ги потврди фактите.Еве кој слушал на голем одмор. Заврши одморот, ајде на спиење пубертетлии.
Ги изгледав првите 10 мин. Делимично има некоја вистина, но објективно е арапска пропаганда и нема релевантни информации. Се некако се избегнува фактот дека Евреите биле веќе таму со илајдници години, исто како и Палестинците.Првите 10 минути
Нема што да се јавувам на 199, полицијата ги најде кои се убиците, обвинителството прифати дека има доволно докази да бидат обвинети и сега треба да се заврши работата на суд. Затоа ги плаќам и полицијата и обвинителството и судот, да си ја бркаат работата. А за протестот терајте си го слободно ако сакате и секој ден ама не барајте друштво за таа слепа работа.... да беше протестот со тема на пример ,,подршка за еманципација, рамноправност и слобода за жената албанка,, или нешто слично, ке ви придружев на протестот.Јави се на 199 дека знаеш кој се убиците, а утре право на протест за монтиран случај врз невини албанци.
Има многу работи што можат да се научат од Израел, се согласувам. Убивање невини луѓе не е меѓу нив.
Нема што да се јавувам на 199, полицијата ги најде кои се убиците, обвинителството прифати дека има доволно докази да бидат обвинети и сега треба да се заврши работата на суд..
Реши се сеа кои се убиците? Овие имбецили кретени што се сега осомничени или оние што биле на бродот што влегоа израелците? или кажуваш дека учк носеле хуманитарна помош за појасот Газа?На тој брод ми се чини дека имаше и некои ,,хуманитерци,, од македонија? Или се лажам? Мислам дека беа од некоја организација финансирана од саудиска арабија и овдека окупираа џамии а сега почнаа да убиваат и деца па некој и ги брани.
Задоволен од својата инвестиција?. Затоа ги плаќам и полицијата и обвинителството и судот, да си ја бркаат работата. .
Да, точно, убивање невини луѓе треба да учиме од овие кои тоа го сторија на Смилковското езеро а за кои ке протестирате.
Чекам ти да се преселиш во Арабија.Инаку Евреите таму живеат повеќе од 2000 години и не гледам причина да бидат нарекувани терористи само поради тоа што си ја бранат државата и населението.Е сега замисли Македонија да си ги бранеше своите граѓани како што тоа го прави Израел?А пред 50 години,Палестинците имаа шанса за држава,само што не ја прифатија и сега си сносат последици за тоа.Да се разбереме,јас не подржувам убиство на цивили,уште помалку деца,но и тука не можеш да ги обвинуваш Евреите зашто Арапите попрво меѓу самите себе ќе се испотепаат.И навистина е многу болно за вас Муслиманите,кои вашата вера ве учи дека Евреите се синови на Шејтанот и народ проколнат од Бога,да постои израелска држава меѓу 500 000 000 Арапи.Која штета човече,нели?a pred 50 god sto pravese, togas se branese ili napagase
--- надополнето: 10 мај 2012 во 22:18 ---
pa sto ne odis tamu da zivees, sto tuku mrcis znaela da se odbrani vo red, no sto pravela pred 50 god znaela da napaga i da bide vo toa vreme terorist broj eden,a sega znaela da se odbrani,