ООН изврши кршење на човековите права - злосторства и тортура

• Креатор на темата Креатор на темата closse
  • Време на започнување Време на започнување
Зошто ги избегнуваш фактите? Палестина немала држава?! Ти знаеш воопште што се случило во 1949 или она си лупаш од памет? Бесплатно: ОН територијата ја разделува на две држави Палестина и Изрел. После неколку дена, палестинците ја напѓаат државата Израел. Јас не сум радикален, само сум националист.

Глуми пацифист , батали.

Зошто ги избегнуваш фактите? Палестина немала држава?! Ти знаеш воопште што се случило во во 1949 или она си лупаш од памет? Бесплатно: ОН територијата ја разделува на две држави Палестина и Изрел. После неколку дена, палестинците ја напѓаат државата Израел. Јас не сум радикален, само сум националист.

Немала ни Македонија до распадот на СФРЈ, сакаш да кажеш дека не треба да имаме? Истиот одговор ти е и за Палестина.
Незнам што се случило во 1949, ама за разлика од тебе не се ни правам дека знам.
--- надополнето: 11 мај 2012 во 01:44 ---
ОН територијата ја разделува на две држави Палестина и Изрел. После неколку дена, палестинците ја напѓаат државата Израел. Јас не сум радикален, само сум националист.

Кој лупа од памет сега?
--- надополнето: 11 мај 2012 во 01:48 ---
Глуми пацифист , батали.

За разлика од тебе што не си подобар од оние кои не ја признаваат Македонија, и вршат притисок да го смени името.

Немала ни Македонија до распадот на СФРЈ, сакаш да кажеш дека не треба да имаме? Истиот одговор ти е и за Палестина.
Незнам што се случило во 1949, ама за разлика од тебе не се ни правам дека знам.

Кој лупа од памет сега?

1. Затоа што не ни знаеш.
2. Прими ги фактите и не трескај зелени по нет.
3. Добра ноќ.
--- надополнето: 11 мај 2012 во 01:56 ---
Глуми пацифист , батали.
Јасно ми е :)

Кој лупа од памет сега?
--- надополнето: 11 мај 2012 во 01:48 ---

За разлика од тебе што не си подобар од оние кои не ја признаваат Македонија, и вршат притисок да го смени името.

Твојата "идеја" можда работи во свет каде што еднорози јаваат по виножита. Евреите се научија од Германците како треба да се држат и еве ги сеуште стојат и им пркосат на арапите. Нов збор за тебе, АДАПТАЦИЈА!

Ај провери:
http://www.google.com/
па пиши колку ти знаеш за факти
--- надополнето: 11 мај 2012 во 01:59 ---
Твојата "идеја" можда работи во свет каде што еднорози јаваат по виножита. Евреите се научија од Германците како треба да се држат и еве ги сеуште стојат и им пркосат на арапите. Нов збор за тебе, АДАПТАЦИЈА!
Добро, и?

Зошто ги избегнуваш фактите? Палестина немала држава?! Ти знаеш воопште што се случило во 1949 или она си лупаш од памет? Бесплатно: ОН територијата ја разделува на две држави Палестина и Изрел. После неколку дена, палестинците ја напѓаат државата Израел. Јас не сум радикален, само сум националист.

Па не би рекол, баш напротив...

Твојата "идеја"
Мојата идеја дека не треба да се убиваат жени, деца и невини луѓе, тоа е идеја што на вас радикалите не ви одговара зашто и само на такви можете сила да покажувате.

Мојата идеја дека не треба да се убиваат жени, деца и невини луѓе, тоа е идеја што на вас радикалите не ви одговара зашто и само на такви можете сила да покажувате.

Безбедноста на твојата држава и народ нема цена.

Да не треба да се убиваат жени со експлозив налик оние во московскиот театар или по Израелските автобуси.

Никој неќе да умираат невини но еве оружјето станува похумано,попрецизно е сега терористите што користат жив штит тоа е друга работа.

Единствена замерка(не за Израел туку за САД,Британија,Русија,Турција и.т.н) е користењето на касетни бомби-70% од жртвите се цивили.

Безбедноста на твојата држава и народ нема цена.

У реду. Треба да убиваме грци, бугари, срби, албанци и палестинци? Да влеземе во некое српско село незаштитено и да ги потепаме сите, а?

У реду. Треба да убиваме грци, бугари, срби, албанци и палестинци? Да влеземе во некое српско село незаштитено и да ги потепаме сите, а?

Ти ова насила морон се правиш, лека ти ноќ, неам намера со напалени тинејџери да се расправам.

Да не треба да се убиваат жени со експлозив налик оние во московскиот театар или по Израелските автобуси.
.

Треба да се убиваат таквите, ама треба да се убијат и САД,Британија,Русија,Турција и.т.н) е користењето на касетни бомби-70% од жртвите се цивили.
--- надополнето: 11 мај 2012 во 02:14 ---
Ти ова насила морон се правиш, лека ти ноќ, неам намера со напалени тинејџери да се расправам.
Не, тебе те праам морон.
Ти кажа дека безбедноста нема цена, а ние имаме опасност од соседите, пошто го браниш начинот на израел логично е дека би го поддржал и тој начин што те прашав.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom