online seriozna rabota so vistinska navremena isplata

• Креатор на темата Креатор на темата reks12
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
31 март 2017
Мислења
11
Поени од реакции
12
zdravo
ja otvoriv ovaa tema bidejki se nadevam nekoj ke mi preporaca seriozna online rabota od domain. so navremena isplata. Moze da bide od gledanje videa postavuvanje sliki virtuelna kancelarija itn. znam deka mnogu luge dobro zarabotuvaat od domain. Moze da mi predlozite i poveke raboti
blagodaram odnapred.

Kaко ја сфаќаш ти работата со работа од домејн? Какви се задачи има?

каква ти е таа работа од домаин? дај објасни

zdravo
ja otvoriv ovaa tema bidejki se nadevam nekoj ke mi preporaca seriozna online rabota od domain. so navremena isplata. Moze da bide od gledanje videa postavuvanje sliki virtuelna kancelarija itn. znam deka mnogu luge dobro zarabotuvaat od domain. Moze da mi predlozite i poveke raboti
blagodaram odnapred.

Domain е општиот назив за име на интернет страница, не разбирам како може да се заработува од domain, да не мислиш работа со купување и продажба на домејни или мислиш за оние веб страни за плаќање за гледање на реклами итн., да ти кажам тоа 99% се лага, само собираат луѓе за да им кликаат на реклами за пари.

Da ne misli na rabota od doma a auto correct ot da sredil za domain? :D

zdravo
blagodaram odnapred.
Брат, утовар - истовар. Да гледал видеа и да заработувал, па уште сигурна и стабилна да била "работата" :pos:

zdravo
blagodaram odnapred.
Обично добро се заработува ако: ги следиш огласите, аплицираш, те примаат, рмбаш, добиваш пари.

Dali ima nekoj da mi pomogna i da me upati na online rabota od doma. Blagodaram

• Ми се допаѓа
Reactions: iDx
Он-лајн работа од дома:
Како до плата од 900+ еур и кариера во Американската транспортна индустрија?
Повелте на презентација во недела, 21.05.2023 во 12ч.
078 - 246 -172

Attachments

• 001.jpg
    001.jpg
    281,6 KB · Прегледи: 8

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom