Online филмови

• Креатор на темата Креатор на темата Димитар
  • Време на започнување Време на започнување
Chris напиша:
Jove,Windows media player mozis da go downloadiras na ovaj vebsajt.Kazi mi so napraj. http://www.microsoft.com/windows/windowsmedia/player/download/download.aspx

оф топиК
jas instalacijata(фајлот) ја имам работата е што не дозволува windows-от да се инсталира демек пиратски ми бил. тоа е работата

Он топик
освен страници имам и супер програмчиња п2п каде има супер онлајн филмови
пр. TvAnts
PPMate
SopCast

Јас баш пред да се логирам на форум налетав на странава, само некако и ова ме мрзи да го чекам. Плус квалитетот не е баш добар.
Но сепак доколку те мрзи да чекаш да се симне некој филм а очајно сакаш да го гледаш додека да го купиш ДВД-то ова е добар избор.

Го имаат и SAW IV, ама со лош квалитет. Никако да налетам на квалитетна снимка од филмов. :(

Го имаат и SAW IV, ама со лош квалитет. Никако да налетам на квалитетна снимка од филмов.

Не можеш да налеташ дека уште нема квалитетна снимка од филмот да знаеш.Пред да си симнам филм секад идам на оваа страна www.vcdquality.com овде за секој филм што излегува на интернет дава пример каква слика има филмот.И јас го чекам со душа да излезе добра снимка од филмот али ке се чека.

Пред да си симнам филм секад идам на оваа страна www.vcdquality.com овде за секој филм што излегува на интернет дава пример каква слика има филмот.
Thx na sajtot ne sum znael deka vakov sajt postoi :) kako i da e interesno

Edna rabota me interesira - zasto da downloadiram film koga za 50 - 70 den mozes da go kupis ?!!

www.joox.net

имате еден тон филмови, документарци, цртани, серии

Ја редовно си ја посетувам :tv:

[SIZE=-1]www.watch-movies.net Проверете...
[/SIZE]

Да ја активирам пак темава:). Баш сакав да гледам некој филм на нет без да го спуштам, ја отворив темава. Повеќето од страните кои се постирани овде се стопирани, односно не функционираат веќе колку што видов.
Не ги проверив сите линкови, го отворив www.mytheater.org, видов од новите филмови има голем избор. Сликата не беше најсјајна, го гледав Ice Age 3.
http://www.luutit.com/movies/ice-age-dawn-of-the-dinosaurs
Со малку послаб квалитет беше, па, ако знае некој и ако гледа онлајн филмови со убава снимка, нека постира некоја страна. Ама да ги има и новиве филмови.:toe:

^ Од прилика колку мега зима за еден филм од 2 сати?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom