ОНЕ и ВИП се споија

• Креатор на темата Креатор на темата DadoTom
  • Време на започнување Време на започнување
Наздравје бричење стаса новите тарифни модели најефтиниот 499 денари и добиваш

Вклучени разговори кон сите национални мрежи 200 минути

Вклучени разговори кон корисници
на сите ONE тарифни модели
(мобилни и фиксни) неограничено

Вклучен Интернет 300 MB

Чекај малку а СМС пораки ? Плус најјаката работа ако имаш поефтина претплата и треба да обновиш договор мора да мигрираш во поскапиот каде немаш ниту една порака а сега во посточки имам дури 20 ММС вклучени. Трагедија!
Ако ти истекува договорот можеш да го продолжиш со истата тарифа или по сопствена желба да се префрлиш на поскапа тарифа.
Кога си со намера да го продолжуваш договорот се разгледува и се распрашува за сите опции и тарифи па по сопствена одлка за тарифа се потпишува договор.
Во твојот случај си ја одбрал најевтината варијанта си потпишал договор и не ти е никој крив

Ако ти истекува договорот можеш да го продолжиш со истата тарифа или по сопствена желба да се префрлиш на поскапа тарифа.
Кога си со намера да го продолжуваш договорот се разгледува и се распрашува за сите опции и тарифи па по сопствена одлка за тарифа се потпишува договор.
Во твојот случај си ја одбрал најевтината варијанта си потпишал договор и не ти е никој крив
Немаш опција да останеш со истите услови приморан си да потпишеш на поскапа тарифа во која нема ништо со образложение дека не постои тој стариот повеќе.

Немаш опција да останеш со истите услови приморан си да потпишеш на поскапа тарифа во која нема ништо со образложение дека не постои тој стариот повеќе.
Пред месец,месец ипол продолжував договор и можеше да останам на истата тарифа 499 денари со 3гб интернет и неограничени разговори и смс кон сите мрежи ама поради интернетот ја зголемив тарифата 699 ден.со 10 гб плус телефон останатото е исто како претходната тарифа.
Без телефон тарифата е 599 ден.

Освен ако не сакаш да земеш телефон, не гледам причина зошто би потпишувал пак договор на 12/24 месеци. По истекот на твојот договор, остануваш на истата тарифа на неопределено време, се дури не решиш да го раскинеш договорот.

Пред месец,месец ипол продолжував договор и можеше да останам на истата тарифа 499 денари со 3гб интернет и неограничени разговори и смс кон сите мрежи ама поради интернетот ја зголемив тарифата 699 ден.со 10 гб плус телефон останатото е исто како претходната тарифа.
Без телефон тарифата е 599 ден.
Убаво си кажа пред месец и пол сега имаат нови правила и во новата тарифа немаш речиси ништо.
Освен ако не сакаш да земеш телефон, не гледам причина зошто би потпишувал пак договор на 12/24 месеци. По истекот на твојот договор, остануваш на истата тарифа на неопределено време, се дури не решиш да го раскинеш договорот.
Ова е точно ама мене ми треба телефон и сеа тоа ме зеза многу јако поефтина опција ми е да си го купам во готово телефонот отколку да обновам договор и да им плаќам по 500 денари наместо сега по 400 претплата во која ми е вклучено скоро се.

оне.Вип започна изградба на нова интегрирана мрежа

Следејќи ги своите заложби за обезбедување повеќе вредност за корисниците и уште подобри и нови услуги, оне.Вип ја започна изградбата на новата интегрирана мобилна мрежа. Проектот за интеграција на мобилните мрежи, што во суштина значи создавање на нова мрежа започнува на крајот на 2015 година и ќе се одвива регион по регион. Придобивките на новата мрежа ќе бидат достапни за поголемиот дел од корисниците кон крајот на 2016 година. Следствено на правното спојување, оне.Вип започна неколку комплексни проекти кои ќе донесат повеќе придобивки за сите кориснички групи. Новата мобилна мрежа ќе има за цел на сите корисници на оне.Вип да им обезбеди значително поголеми капацитети на 3Г технологијата, поголема мрежна покриеност на целата територија на земјата и 4Г ЛТЕ достапност низ цела Македонија, со цел да се обезбеди најдобро корисничко искуство и најнови светски технолошки достигнувања во мобилниот сегмент. - See more at: http://emagazin.mk/vesti/vest/17465#sthash.O4EnnEs7.dpuf

Започна интегрирањето, цените отида 100+% нагоре. Барем услугите да ги задржеа, овие ги расипаа. Што ќе ми е 4Г протокол со 2ГБ интернет трансфер? Страшна работа.

Имам припејд број на т-мобиле а сакам да се префрлам во оне. дали знаете каква е процедурата и колку треба да чекам.

Имам припејд број на т-мобиле а сакам да се префрлам во оне. дали знаете каква е процедурата и колку треба да чекам.

Процедурата е да си останеш со Македонски Телеком и да ги баталиш ОНЕ и Вип, со кои не те чека ништо асално.

3 дена трае процедурата но најчесто е побрзо

250 den kredit da imas vo tmobile i Puk brojot da im go dadesh vo ONE prodavnicata , za 1 den procedurata se kompletira.

Јас сум корисник на ONE и приметувам дека мрежата станува се по катастрофа, на одредени места каде што фаќав мрежа порано, сега немам воопшто, се губи.

Од ова најмногу се плашевме, оние што сме на ONE.

Не фрлајте сенки пред време. Мрежата е лоша но се спојуваат 2та оператори и стопати беше кажано дека целиот период ќе има проблеми. Така да ова ќе помине

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom