One Direction (1D)

• Креатор на темата Креатор на темата Sheldon Cooper
  • Време на започнување Време на започнување
Не знам зошто толку ги хејтате дечињава, факт е дека нив ги слуша младинава ради тоа шо песните им се такви и ради тоа шо се слатки момчиња што секогаш убаво се облечени. Нормално е да бидат популарни кај помладите, и ние сме биле деца и ние сме лудувале по Backstreet Boys и уште кои таму беа.. еве јас си признавам, јас како мала ги обожавав нив.
Денес да ми пуштиш некоја песна од нив.. сигурно не би ми се свиѓала, али сметам дека е потребно човек да слуша секаква музика и да запознава секакви жанрови за да може да изгради одреден став према музиката и за да може да распознае квалитетна музика.

Секој млад човек има одредени фази низ кои мине во текот на животот и во тие фази,тој во зависност од својата состојба, во зависност од средината во која расне, друштвото кое го има и мноогу други фактори, експериментира со различни стилови на музика и преку тоа се спознава себеси и си изградува одредено мислење. Затоа не треба да се чудите зошто некој го слуша тоа што можеби вие не можете да го поднесете.
Сепак мислам дека треба секогаш човек да биде отворен кога се работи за музиката..
Само 2 песни имам слушнато од дечињава и еве од тие две ја би го избрала ова.. шоо ради спотот (прекрасниот Лондон) шо ради песничето.. :)

Да не беа swatki4ki ќе ти се свиѓаа пак нивните песни4ки? има огромна разлика од квалитет на музика, и физички изглед.

Коментарот е најјак на youtube :pos:
blink 182 was making fun of one direction before they even existed

Моментално најгејската фотографија во светот. Конкуренција на ова може да биде само заедничка фотографија на Боки 13 и Азис.
justinbieber-onedirection-collabo1.jpg

И музика подфорумов некогаш забегува.............

Да не беа swatki4ki ќе ти се свиѓаа пак нивните песни4ки? има огромна разлика од квалитет на музика, и физички изглед.
Psyside имаш проблеми со видот или не знаеш да читаш?

Имам проблеми со видот, но за среќа ме служи доволно добро за да прочитам, не ми одговори на прашањето иначе.

Da,, da little things mi e najomilena od niv, jas sum nivni fan u najmnogu gi sakam super mi se zzarazni se ;):-)
Тоа и се, барем поголемиот дел од бендот мислам. :)

Иначе, од сите нивни песни што ги имам слушнато, најмногу ми се допаѓа Little Things.

• Ми се допаѓа
Reactions: DL5

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom