On.net WADSL интернет

• Креатор на темата Креатор на темата Jane
  • Време на започнување Време на започнување
Секако дека не мислев навистина.
И мене ме изгореа така овој месец, на 15ти веќе ми беше поминат лимитот, а јас едвај 5 пати бев уклучена на интернет дотогаш.

Ах, деца, деца. Мислете малку.

Секако дека не мислев навистина.
И мене ме изгореа така овој месец, на 15ти веќе ми беше поминат лимитот, а јас едвај 5 пати бев уклучена на интернет дотогаш.

Ах, деца, деца. Мислете малку.
Ам ставај ти пасс четири нули и не ќе ти го потрошат јузерот:vozbud: Се зезам, vaKane6Totr*bad13GledA пасвордот :)

Ам ставај ти пасс четири нули и не ќе ти го потрошат јузерот:vozbud: Се зезам, vaKane6Totr*bad13GledA пасвордот :)

Џабе е како и да изгледа пасвордот, кога не си ги заштитуваат рутерите. Ги оставаат на дефолт username i password.

Џабе е како и да изгледа пасвордот, кога не си ги заштитуваат рутерите. Ги оставаат на дефолт username i password.
Со Admin/admin? :vozbud:
А за кои рутери поточно збориш? За оние на Он.нет, или за оние на кои им ги собрале пасвордите?

Epa decki neznam kako da napravime, btw nemav losa namera

Инаку BitSpirit, ова ти е многу глуп потег. Не само што ќе ги суспендираат акаунтите до утре, туку биди среќен ако имаш уште интернет кога ќе ја прочиташ поракава. Сум слушнал дека провајдерите се многу ригорозни за вакви работи. А и одделот за компјутерски криминал при МВР во последно време добро почна да си ја врши работата.

Зарем не помисли дека не е паметно да постираш на форум украдени јузери, со ip адреса на корисник од Оннет, па уште и со твојата слика на аватар? Него ти во Здравко Цветковски да не учиш? :wink:

Се надевам дека ќе се опаметиш, ќе почнеш да си го користиш твојот личен username, нема да крадеш јузери од школо и ќе им речеш "Не, фала" на тие што ти ги дале јузерите. Мора да сфатиш дека доколку сака, некој може да направи да „лежиш“ за ова.

abe dosta go napagate bitspirit golema rabota coekot so napril se hakerista ste se fatile tuka pa solite pamet eden na drug btw sto mu barate useri i passwordi pa se da mu zborite vaka taka

sto mu barate useri i passwordi pa se da mu zborite vaka taka
Каде гледаш ти дека некој му побарал јузер?
Дојде тука да го браниш другар ти „хакер“? Или едноставно си алтер-еготo на BitSpirit, во облик на друг јузер? Ми се гади од вакви wanna-be хакери... Во случај да не прочита погореЧ

Ako saka nekoj juzeri (za WADSL) neka se obrati kaj mene, pozdrav

Decki poso gleam deka ima mnogu zainteresirani ako sakate ke vi dadam eden juzer koristete go, ako ste poveke ke vi dadam poveke, samo neznam kako ke bide so restrikciite na forumov.

Што се дешава со ОН НЕТ ме интересира, дали конечно ја кренаа брзината или само кај мнее е ова од 12.00 вечерва

180325108.png

WTFFFFFFFF

180329478.png

edit СПУШТАВ СО 5 МЕГА БИТА од rapidshare:vozbud:

Кај мене се врати на 512/128 откако реконектирав.

Најверојатно била некоја грешка.

И кај мене, да знаев не се дисконектирвев :(

Што е ова срање од он нет, вчера и денес едвај страна ми отвара. Само кај мене е вака или и кај другите?

Јас мислев локално нешто кај нас е, не работи заникаде е.

Но дефинитивно има промена кај Онет, ја смениле песната кога чекаш, не повеќе ABBA, туку 'always look at bright side of life ...', од [SIZE=-1]Monty Python, која иронија ...
[/SIZE]

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom