Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
0 sense. Shto kazha sega? Pa shto ako go menjash passwordot?Martin$ напиша:Е зато јас секоја недела пасвордот го менам:kesa:
CT напиша:0 sense. Shto kazha sega? Pa shto ako go menjash passwordot?
saka da kaze so toa deka nema da moze nikoj da mu go trosi limitod :pos2:CT напиша:0 sense. Shto kazha sega? Pa shto ako go menjash passwordot?
toa bi bilo super samo da e taka.!!HGD напиша:Пред неколку дена...другарче кое е "дистрибутер" да кажам ми рече дека од 1ви...тоа значи овој месец...дека ке ја зголемеле брзината...на 2048кбс и дека цената од 1300 ке падни на 900 денари со ДДВ...
Ете 3ти сме али сепак ништо...
Кога тогаш...ке биди така...
Ај хоуп со
HGD напиша:Пред неколку дена...другарче кое е "дистрибутер" да кажам ми рече дека од 1ви...тоа значи овој месец...дека ке ја зголемеле брзината...на 2048кбс и дека цената од 1300 ке падни на 900 денари со ДДВ...
Ај хоуп со
sasence19 напиша:zasto nema sansi
Mac)) напиша:Абе за кантер да иде и за мсн и кајгана...не ми ни треба друго.
А од септември 1мпбс со ова без лимит![]()
Jas za ova napisav pred nekoe vreme ama mene kako so mi kazaja ke bidi so taa brzina za tie pari ama so 2 giga soobrakaj, so znaci ebiveterHGD напиша:Пред неколку дена...другарче кое е "дистрибутер" да кажам ми рече дека од 1ви...тоа значи овој месец...дека ке ја зголемеле брзината...на 2048кбс и дека цената од 1300 ке падни на 900 денари со ДДВ...
Ај хоуп со