Dzish
unlike any other...
- Член од
- 15 февруари 2007
- Мислења
- 13.994
- Поени од реакции
- 2.689
Зависи каде... Еве Битола нема никаков проблем!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Dzish напиша:Зависи каде... Еве Битола нема никаков проблем!
Точно е и Он-нет ја има оваа новост на нивната официјална странаSebastian напиша:WADSL за 890 денари:
„Он нет” за посетителите на саемот ќе понуди Wadsl пакети по промотивна цена од 890 денари месечно, што претставува 18,3 отсто попуст на цената „И нет”, пак, ќе ги претстави најновите модели на компјутерите „Lenovo”.
извор: www.utrinski.com.mk (иако како весник не се многу за верување :nenene![]()
Чекај, кај нас ќе градат АДСЛ и АДСЛ 2+?kolize напиша:Телеком Словенија ја докапитализираше својата македонска компанија ќерка „Он.нет” со четири милиони долари. Ова синоќа го јавија словенечките гласила, додавајќи дека средствата од докапитализацијата се наменети за изградба на широкопојасен безжичен пристап и широкопојасен пристап АДСЛ и АДСЛ2+.
Со оваа инвестиција „Он.нет” треба да ја зајакне својата позиција на пазарот на електронски комуникации во Македонија.
kolize напиша:Телеком Словенија ја докапитализираше својата македонска компанија ќерка „Он.нет” со четири милиони долари. Ова синоќа го јавија словенечките гласила, додавајќи дека средствата од докапитализацијата се наменети за изградба на широкопојасен безжичен пристап и широкопојасен пристап АДСЛ и АДСЛ2+.
Со оваа инвестиција „Он.нет” треба да ја зајакне својата позиција на пазарот на електронски комуникации во Македонија.