Он.нет со нови Solo (adsl) пакети!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Наскоро најверојатно во текот на месец септември ќе стартуваат со дигитална тв со 120 канали, по некоја логика со пакет интернет + дигитална тв + телефон :tv: цена :toe: со ддв

Наскоро најверојатно во текот на месец септември ќе стартуваат со дигитална тв со 120 канали, по некоја логика со пакет интернет + дигитална тв + телефон :tv: цена :toe: со ддв

Искрено се радувам со секоја нова конкуренција, ама со оглед дека Онет немаат ниту официјални цени на новите пакети, се сомневам дека ова со телевизијата ќе почни пред декември.

Можеби пак е нешто во соработка со Т-хоме.

Добро бе овие No.Net се тежок булшит. Ниту денес ниту вчера сабајле не можем да уклучам мсн ниту пак голем дел од страните кои секој ден ги посетувам поради тоа што “немам конекција“. Јас се конектирам на интернет ама на мсн ми вика дека не може да ми ја препознае IP адресата. Во connections немам ништо чепкано така да мора да е проблемов од No.Net. Ај ако уште некој има ваков проблем нека се изјасни.

Сегде е проблемот, со сите провајдери... И Мт.нет и Он.нет имаат фрки.
Додуша не е ни кај нив проблемот, туку во странство.

Solo 10 imate 4mb/ps 10 Gb download i me buni 400 den dopolnitelni trosoci kon telekom
Solo 30 5 mb/ps 30 Gb isto 400 den dopolnitelni trosoci kon telekom
inaku cenata e stara t.e nekade okolu 1260 za Solo 30 so vklucen DDV

Дали ќе ги сменат брзините на вејќе постоечките пакети.

Ако добро сфатив т.е. поврзав тоа е претплата која ја плќаш на т-хоме за телефонска линија.

Само еднаш се плаќа ова или секој месец треба по 400 ден плус да им се дава?

Најпосле јавно покажуваат што нудат, доста беа муабети "баба ми сонуваше дека оннет..." :icon_lol:
Гледам солото на телеком го тргнале... добро изгледаат пакетите. Се надевам ќе земе некој* па да видиме и практично колку се доби, дали се има сменето нешто.

*под некој подразбирам личност што не работи во оннет, нема некој во поблиското семејство вработен во оннет и не ги рекламира оннет во замена за бесплатен интернет.

По се изгледа само кога ќе ти го монтираат интернето се плаќаат тие 400ден.

Тие дополнителни трошоци е месечната претплата кон телеком со ја имаш, ти пак ќе ја користиш мрежата на телеком за повици, единствено интернетот ќе ти биде на он нет и за него ќе ти стигнува посебна сметка исто како што беше и за минатите solo пакети.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom