Он.нет со нови Solo (adsl) пакети!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Нормално се продолжува договорот:)

Он.нет ти е на нецели 6 минути пешки од дома, ако не ми веруваш отиди и прашај:)

Абе договорот не се продолжува туку мигрира у нов договор!! Кажав подоле! Да не дојде до забуна :baeh:

Абе каков нов договор бе. Си фурам до Декември после ги откачуем и нит и T-Home за телефон. Ќе си зеам број од Космофон за фиксна линија и кабелски интернет и ќе си уживам :)

ОФФ нет пуштете 30GB и на WADSL не се циганчете, кој ве извади од бедови уште ли не ви текнува... :drk:

Абе уште ги нема новите СОЛО6, СОЛО30 пакети, па од 15 август требаше официјално да ги има?!?

http://biz.on.net.mk/node/356

Уште нема ништо ново...

Уште испод тезга ги шиткаат, ццццццццц

Абе камо на сајтот, јасно и гласно, што е како е, не сега ќе туткаат ќе префрлаат, па после ќе ти кажат, ами такви ни се договорите, што да ти правиме.

еве официјално

татко ми беше да плаќа,па ова му го дале,е незнам дали да се префрлам на 10мбит, видете доле,
scan0001rt8.jpg
договор на 1год

Вртат муабети дека од 1ви Октомври ке пуштале и на WADSL 30ГБ, договори можеле да се потпишуваат од следната недела.

p.s Јас бев уште вчера ги прашав, ми рекоа: Господине кој ти рекол тој да ти стави. хехе шо не ќе видиш од но нет.

Вртат муабети дека од 1ви Октомври ке пуштале и на WADSL 30ГБ, договори можеле да се потпишуваат од следната недела.

p.s Јас бев уште вчера ги прашав, ми рекоа: Господине кој ти рекол тој да ти стави. хехе шо не ќе видиш од но нет.

кога ќе почнете со рибарскиве приказни, што да ти кажам.Кога немате ништо попаметно да кажете не кажувајте

кога ќе почнете со рибарскиве приказни, што да ти кажам.Кога немате ништо попаметно да кажете не кажувајте

Каде е достапна последната услуга од флаерот? Сеуште само корисници во и околу Центар можат да ја земат услугата или не?

Дај бе да им се плукнам, уште го користат она селсконо со доплата :toe:

Нормално се продолжува договорот:)

Он.нет ти е на нецели 6 минути пешки од дома, ако не ми веруваш отиди и прашај:)

Добро де, секако ќе отидев, мислев некој во моментот ќе се најде да каже. И се најде :)

Како и да е, не ми одговара. Уште 1 година кај овие, не. Чекам да пројде декември и ќе се префрлам на нешто друго.

Каде е достапна последната услуга од флаерот? Сеуште само корисници во и околу Центар можат да ја земат услугата или не?[/quote]

кога било достапно ова само во центар???
услугата ДУО може да се користи во цело скопје се разбира ако има техничка можност за поставување АДСЛ.Ако телеком те одбие за нивниот АДСЛ тогаш и онтел ќе те одбие, поради тоа што се користи истиот кабел.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom