С
Спенсер
Гостин
Да да да, се јавив ја, вака ке биде 10мбит 15гб трансвер + телефон (несплатен кон онтел и 300 бесплатни мин кон т-хоме)= 1500ден БЕЗ ДДВ со ДДВ = окулу 1700ден, а ако сакаш 10мбит и 100гб трансвер 1900ден,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Стварно глупости. Треба да биде 10мегабита, без лимит, за 500 денари.Тешки глупости. Пакетот им е големо срање. 10 мега бита со лимит... кај се видело тоа...
Ова е за бизнис корисници. Не за домашни.Не знам зошто се изназбореа, се испофалија дека ќе било 1500, неограничен трансфер, ова она, а ана крај испаѓа ова:
![]()
Значи требаше да пишеш: "се надевам дека нема да испадне ова", а не: "на крај испаѓа ова" - и се ќе беше во ред. Вака, нема никаква поента скенираниот лист со некои бизнис понуди, кои воопшто не не засегаат нас домашните корисници...Знам дека е за бизнис корисници, ама да не испадне за домашните корисници нешто полошо и од ова?
Се надевам дека нема да испадне лага тоа што рекоа синоќа, 1500 денари, интернет 10 Мbps, неограничен сообраќај, вклучен телефонскиот пакет кој веќе е излезен.
уште сега може да заклучиме дека излажал.Да да да, се јавив ја, вака ке биде 10мбит 15гб трансвер + телефон (несплатен кон онтел и 300 бесплатни мин кон т-хоме)= 1500ден БЕЗ ДДВ со ДДВ = окулу 1700ден, а ако сакаш 10мбит и 100гб трансвер 1900ден,
Од каде дојде до оваа конституција? Како тоа јас имам топ интернет (соло3)....паѓа многу ретко а фуче што се тиче трансвер на податоци.Он.нет најголеми копиљаци, пизда им материна, 10KBps не можат да обезбедат, не па 10MBps. Не можеш на нет 3 саати да се конектираш ебаим магарињата.
Он.нет најголеми копиљаци, пизда им материна, 10KBps не можат да обезбедат, не па 10MBps. Не можеш на нет 3 саати да се конектираш ебаим магарињата.
Од каде дојде до оваа конституција? Како тоа јас имам топ интернет (соло3)....паѓа многу ретко а фуче што се тиче трансвер на податоци.
Искрено и јас планирам да се лупнам на АДСЛ2, затоа што од телеком ми е дојдено до преко курца
...Која Летово Ќе Стане Реалност. Барем според тоа шо го шепнаа кај Јанко Петко Чемеровски и Сашко Масакоски ФренкоЗначи за да може да се понуди брзина од 10 Mbit треба да се поседува ADSL 2, што моментално е доста застапена во светот, а во Македонија е само пусти сон и Научна Фантастика.
Според моменталните понуди на услуги, можам да замислам како ќе биде ADSL 2 на Он Нет... Ако ADSL-от нивни има цена од 1500 денари со 4 MBit брзина, ќе има 2000-3000+ за ADSL2-ка, што е многу прикладна цена за македонските граѓани и нивниот стандард....Која Летово Ќе Стане Реалност. Барем според тоа шо го шепнаа кај Јанко Петко Чемеровски и Сашко Масакоски Френко