- Член од
- 13 октомври 2007
- Мислења
- 3.175
- Поени од реакции
- 434
абе све калабалак , ти си добар пример , татар со ник АтилаС чисто б'лгарски имена.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
абе све калабалак , ти си добар пример , татар со ник АтилаС чисто б'лгарски имена.
не искривувај фокус , убаво ти кажав ТИ СИ ТАТАР СО НИК АТИЛА , кој ги ебе другитеАми финландците и те ли са татари? Заштото те са п'рви братовчеди на унгарците.
Јас зборувам за унгарците не за финланѓаните.....Ами финландците и те ли са татари? Заштото те са п'рви братовчеди на унгарците.
А, да си ја прочиташ стихотворбата уште еднаш,онака. Ке најдеш некоја замерка, ке ја дополниш или ке ја надоградиш?:helou:Fincite se druga prikazna, bez razlika cii prvi ili vtori bratucedi se.
Vie ste izrodite tatarski. Nicii bratucedi, nicij rod i porod. Vie ste gnasi, rak rana na covestvoto, mrsojadni iscibreni sestroebni konjoljubi sto sirat gnasa i rea memliva pekolna na zduvoj i gnoj.
Vie ste the missing link.
Gitla na tatarski forumi.
Цвета болварско? Еден кратот пример, античко-македонско име АТА, која на словеснки значи ТАТКО (ата) или именката АТ (коњ), на бугарски би било името аспарух, ВАШЕТО НАЈУПОТРЕБУВАНО?С чисто б'лгарски имена.