Омилени магазини-списанија

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
Teen, OK!, Забавник, Убавина&Здравје

Можеше еднаш да кажеш.(мислев на амбросио)
Инаку тин шема,вицотека и некои спортски.

дали некој може да ми каже како да го читам списанието Капитал преку интернет а да не се претплатам за тоа?????

Ак знајт некој нека кажвиТ

Многу слабо читам, уште послабо купувам, кај нас магазиниве се тиње. Чат пат по дома за време во тоалетските мигови читам тоа по дома што зимаат, Убавина&Здравје, дебилното Свет, Храна и Вино :icon_lol: Мајка ми е страствен колекционер на последново.
А на времето, пред години, ја читав Таа, ко ќе ми текне на каква дебилштина фрлав 70 денара месечно. Среќа што нејзините содржини не влијаеле врз оформувањето на мојата личност и уште поголема среќа што ментално го надраснав списанието одамна :)

National Geographic - 12 Issues for 15 $
Discover - 12 Issues for 20 $
Scientific American - 12 Issues for 25 $

Армиското списание ШТИТ, и некое за автомобилизам и мотоциклизам ако најдам на продажба ...

Не купувам, такви списанија, бидејќи коа ме интресираат ги наоѓам на нет. Порано земав Шесто сетило за паранормални работи, ама веќе не. Како што реков, си наоѓам на нет :)

Тин Шема..изгледа затоа што и јас сум сеа на тие години..тинејџер сум..па има убави работи..:)

Хехе немора да значи дека тоа што си тинејџер:wink:
Јас не сум тинејџер па еве уште читам.Има некој интересни работи,се наоѓа по нешто.

Читам понекад Убавина и Здравје,Теа(иде у секој весник нали),и мајка ми коа ќе купи чат пат Глорија или некое такво слично..:wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom